- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Колко често се къпете и по колко време?!
оооо аз пък си имам ваничкаиначе тялото всеки ден си го мия по 15-20 минутки, а косата към 3 пъти в седмицата и си взимам една хубава вана коет и отнема към 1 час
Туко що си взех душ![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз съм момче! Къпя се 4-5 пъти в седмицата! Имаме вана никой не я използва освен аз! Стоя много време в банята.Някъде 1-2 часа ,зависи! Весело е във ваната сам
ще бъде ,ако има някой с мен
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тази тема е точно за мен...току що излизам от банятаАми къпя се ако не всеки ден,то най-много през ден :P и се къпя докато свърша всичката вода.Попринцип не е хубаво да се мие косата всеки ден,защото започва да се омазнява много по бързо
![]()
Всеки ден по 20-30 мин, а косата през 3-4 дена най-много.
ами и аз съм момче...уж търсих магазини на адидас, а не знам как попаднах тук. Та по темата - всеки ден, а понякога и по 2 или 3 пъти (особено лятото). А времето - различно, между 20 и 60мин.
Едит: А да попитам и за момчетата ли не е добре да си мият косата всеки ден? Че понякога ваксата/гела не се измиват добре само с вода![]()
сутрин и вечер тялото а косата 3 пъти в седмицата и докато не свърши водата не излизам :P
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
+1миии секи ден се къпя,но косата си я мия на 2-3 дена![]()
![]()
Ами къпя се основно на 3 дена и стоя в банята около 1 час, а иначе тялото си мия всеки ден.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
взимам си душ по 2 пъти на ден...косата си я мия на 2-3 дни...![]()
seki den se kypq po 15-20 minuti a kosata q miq prez 1-2 dni zawisiza po cchas i polovina nqkyde
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Къпя се всеки ден... по 15-20 минути вися под душа.Иначе косата г/д 3 пъти в седмицата и ми отнема 30-40 минутки.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
seki den est ami kato sam s kosa 30-40 min apak bez 20 ne gi zasi4am ;]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от `Death`Whore`
А косата през ден
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
vsqka ve4er se kupq, ponqkoga i sutrin! ponqkoga prekarvam po 4as v banqta 6toto mi e krivo i samo tam namiram pokoi, drug put po 20min ako burzam!
tqloto vs den,kosata 2 pati sedmi4no,kogato ne q miq du6at mi e po 10-15 min a kogato q miq okolo 30
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от SancheZzZz
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не се купете наторалното е най хубаво хаха и повече пръцкайте ако можете от време на време се мажете с кал по врата![]()
С косата 2/3 пъти седмично.Иначе всеки ден за по около ' +- ' час ...![]()
[b][i]Je t'aime au-del
Еми тялото всеки ден,а косата през 2 дни.
tqloto vseki den (sutrin i ve4er) .. a kosata na 2-3 dni .. a ako sym i slagala pqna lak .. i sqkvi prostotii ve4erta q kypq