Така ае да направим една важна пема ако искате където вместо да се търсят хилядите теми по форума може всички методи за преписване да са на 1, а? Ае ако има навити да пишат личен опит и така.
1значи първо трябва да се спомене www.m***et-**.com - макар че всеки го знае - лошото в моето даскало и даскалие го знаят щот са се образовали на тая тема, при това много.
2номера с ГСМ=а - да го правим на дълъг СМС и да му изключим светлината - при мен разбира се не минава щот даскалите са вманиачени.
3 Мп3 или СД плейър - със кабела на слушалката под блузата и облегнат на едно раме за да не се вижда - при мен не става като номер пък и требе МП3 плейър които не съм се навил да си купувам щот ми е тъпо за едни пищови...
4 на ръката - изключено
5 на крака като си си крастосал краката - само когато си по къси панталони пък и е много стар номер.
6 на подметката на обувката - още не съм го пробвал щот съм със черни подметки...
7 от вътрешната страна на блузата - трябва да имаш широка блуза и е съмнтелно
8 Царски - но не и ако даскала се подпише - почти невъзможно за моито даскало.
9 номера с габъра и листа които се върти под чина след като си го забил под чина - хич не върви щот кат доиде го бутам навътре обаче после как да го изкарам без да си пусна ръката долу....
10 гсм + блутут + безжична слушалка - много яко но иска всички тия работи.
11Номера малко листче шрифт 6 - зависи колко строга е даскалката
Ае това е от мене ако някои има по оригинални и хитри методи да казва - всички ще са благодарни. Пък и аз де Щот тея които казах много много има си шанс да те хванат(макар да много пъти съм бил на ръба ама се се измъквах на косъм та ся питам за по сигурни .... moderated by Coki:
8 точка от правилника!