.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

NeeD To Help Please

Може ли да попитам защо когато се целувам сас момиче патката ми става и тече(не точно източване а някво кат вода..) и защо винаги докато се целувам ми става МОЛЯ отговорете ми Please

хихихихих мъничко и неопитно си още с времето ще се оправи тва не се притеснявай
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Guest
    е докога тря да чакам тва тря да минава вече според мен.На 15 години нормално ли е повечето ми приатели лягат с момичета кат сме налагери и неим става,а аз като легна с момиче и..... в смисал да спим не да правим секс

Голям фен
    Град
    София
    prosulzila se e ot radost

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    HHAHAAHAAAA
    MI PROSTO O6TE NE SI OVLADQL ZANAQTA SUS SVUR6VANETO I ....POVANETO -VREME IMA
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

kyv ti e problema ne moga da razbera - 4e ti stava kato si s momi4e li ili 4e ti te4e li kvo ???? normalno si e vsi4ko po e pritesnitelno ako ne stava6e taka

Guest
    и 2те неща ме претисняват че ми става и че ми тече.Мое ли ми обясните за кво докато обарвам някое момиче може да се каже че бих се източил за кфо става така ;((

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и 2те неща ме претисняват че ми става и че ми тече.Мое ли ми обясните за кво докато обарвам някое момиче може да се каже че бих се източил за кфо става така ;((
    Celiq ti problem se bazira na tova 4e ne vodi6 redoven povol jivot,kogato zapo4ne6 da pravi6 sex 4esto i ulegne6 malko nqma da ima6 tozi problem.Vsi4ko e vypros na vreme.Ne se pritesnqvai
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Guest
    Mersi za otgovorite :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си