- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pirsing
Moje da e imalo takava tema,ako e imalo-sorry.Ta kvo mislite za pirsing na vejdata ili kadeto i da bilo?Imate li nqkade?
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
i men me kefi na vejdata samo 4e iskam da si sloja pod ustnata.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
имам на носа![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Мекеке, аз веднъж си търсих пиърс в подлеза до ЦУМ и някъф от другия край на подлеза се изцепи "Колегааааа, донеси ПЕРСИНГИТЕ".Първоначално написано от exploitedteen
Иначе аз мисля все прекрасни неща за пиърсите, само да не са на кифли и кифлари. Имам си няколко, предстои увеличаване на бройката, перфектни са.
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми имам на пъпа и на ушите и мн им се кефят всмисъл въобще на пиърсингите
ПИРСИНГ!!![]()
![]()
![]()
бе кефи ме на веждата..мисля,че ще ми отива там..ще си сложа..има времеобаче със сигурност ще си сложа отстрани на устната...другаде не знам къде би ми отивало..
на носа изключено..виждала съм се как ми стои
![]()
Дете, след малко ще пуснеш тема за това как се поддържа пиърсинга, нали? След като не знаеш как се пише, защо си решила да си го правиш? Имаш ли представа, че има болка? Някои разправят как едва не припаднали, когато им дупчили с пистолет ушите...точно такива поп фенки като теб. А имаш ли представа, че тече адски много кръв и е възможно няколко дни след това да не можеш да спреш кръвта от веждата си?
Ако знаеше как се пише това, което искаш да си правиш, можете да потърсиш в...търсачкатаааааааааааааааа а!!!!!
Според мен отстрани на устната е адски грозно без значение дали долната или горната. Готино е единствено ако е от двете страни на долната устна и са шипове.
А мен веднъж ме попитаха: "Не трябва ли едното топче да е отдолу?". Смях!
Аз имам на веждата, имах и на пъпа, ама я махнах...и ме кефи мноо ясно
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Да отбележа, че "под устната" се води "долна устна".
nqam..pi6e se "piercing" we madam..i se proiznasq пиърсинг![]()
ne be ne e samo dolnata ustna ima si pod ustata.poprincip piercing moje da se napravi navsqkude,osven mojebi na samoto oko... koi kakto se kefi.az haresvam dup4eneto.i izob6to vsi4ko svurzano s body art.
ти ше кажеш, че не можеПървоначално написано от justinsfhc
![]()
![]()
алелуя.
Може би знам, след като имам точно там пиърсинг...и ти казвам, води се "долна устна", макар да не минава през устната. И другият ми пиърсинг се води "вежда", макар да не минава през нея...Първоначално написано от justinsfhc
i'm so excited tva prili4a na nqkva lepenka ama pak e ludnica nqma spor.abe za o4ite si ima qki le6ti,az bih nosil 4erveni zenici ili puk beli.6te izglejda vse edno nqmam zenicaqko e.
death whore ne znaeh 4e vsi4ko pod dolnata ustna kato piercing se vodi dolna ustna.
И аз не знаех. Малко след като си пробих устната, един познат ме попита в чата дали е долна устна, а аз казах "не точно" и той реши, че съм си пробила ципата отвътре...и после ми разясни, че е долна устна.![]()
аз па му викам "на брадичката"![]()
да, пиерсинг е продупчена кожа, знаем, спокойно.Първоначално написано от exploitedteen
но и това се води пиърсинг. откачена работа+)
алелуя.
Аз му казвах...под устната, над брадичката. Ама е много дълго...
най-точно си е 'под долната устна' . щото нали има пиърс и на самата устна...
аз казвам, че имам под долната устна и толкоз.
алелуя.
implantite sa qki be.osobeno v kombinaciq s tatuirovki,stavat 3D ludnica![]()
определено джъстин е прав
![]()
тоя татус никога не ме е кефил. кичозно е, иначе като идея е доста интересно![]()
алелуя.
Малко е шарения, но е много красиво.Аз по принцип не се кефя на цветни татуси и пиърсинги.
абе за шаренията ясно, ама
самата идея е адски яка![]()
vijdal sum go v malko po-razli4en variant.be6e napraveno taka,4e krilata na peperudata popadaha v/u samite sramni ustni,tqloto na peperudata ne be6e narisuvano prosto 6toto rolqta na takova igrae6e klitorut.be6e napraveno mnogo qko.
p.s.otnosno cvetnite tatuirovki i az ne haresvam takiva,osobeno v/u sebe si,no sum vijdal mnogo qki ne6ta,taka 4e ako vidq ne6to hubavo cvetno v/u nqkoi drug si e fun.