.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: pirsing

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А джъстин все пак нямаше ли предвид имплантанти, които са по различни от пиърсите... ?! Или аз не съм разбрала?

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    SF
    imame be mn qsno az tva za koeto govorq ne be6e svurzano s implanti be6e si klasi4eska tatuirov4ica,ama ina4e temata taka i taka e mega debilna (samo vij imeto ) ni6to ne pre4i da se drun4i za vsi4ko na tema bodyart v neq.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз една вечер по Дискавъри (леле как съм се зарибила не е истина просто, само тфа зяпам като пусна тв-то) гледах за някфите лудички хора. И даваха една мацка с ааааадски красиви татуси тук-там по тялото, някфи леопардови петна. Сега като го написах ми звучи адски смешно, но на мацката мн добре и стояха... Примерно по стъпалото имаше някфи петънца... и по кфо още....Едни супер елегантни, пред ушенцата... абее страхотна мадама. А един пич пък искаше да заприлича на котка (тигър?!) и му сложиха едни неща (които не са импланти точноу..., ами в тях си набучваше някфи силиконови пръчици, като космите на котките над очите, с които се ориентират в тъмното) на челото, по 3 над всяко око. Беше някфо куулско. И Лизърдмен даваха, той някъф мн забавен. Питаха го защоу си е направил кожата на лицето (и не само) зелена и той каза "Щото ми отива на очите". Дюд. Абе май нямаше общо с темата много...

Guest
    хаха лизърдмен е пич.кефи ме
    искамммм да го гледам и аз това.почвам
    да следя програмата на дискавъри

Голям фен
    Град
    SF
    www.bmezine.com e mqstoto.gledkaite i se radvaite.osobeno interesni sa sekciite knee suspension i podobni.

Scarification (cutting and removal of skin and flesh)

ei tva e qko!!!!!!! -->

i ei tva,napravo ma4ka --> na toq fle64etata sa mu 1 kum 1 s tiq na jenata

U6i4ki:

ima stotici hilqdi snimki v toq sait.male/female genital piercing/nose/tongue/lips/cheeks...vsi4ko deto moje da se dup4i,dup4eno i snimano.Ima tattoo gallery dosta ob6irna,ima Scarification gallery,ne propuskaite ritual suspensions v nikakuv slu4ai!tam e golqma veselba,osobeno na tiq pi4ove deto sa im se skusali kojite pri provisvaneto hahah... osven tva ima buton search na index stranicata mojete direktno da razgledate tova,koeto tursite.ima dosta FAQ materiali,abe izob6to mnogo qk sait.

Голям фен
    Град
    SF
    machoka molq te ne mi redaktirai snimkite v posta znam 4e moje da smetne6 nqkoi za leko travmira6ti ama temata e specifi4na i poneje govorim za body art...umi6leno ne sum slagal po-hard ne6ta 6toto mi se iska "demoto" koeto pravq na BMEzine da se zapazi da mogat zainteresovanite da pregledat.

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Наскоро обмислям да си сложа още един на долната устна и един на веждата , но вече е малко късно и ще трябва да чакам до лятото (за да избегна въпроси - тренирам плуване и лятото спирам). Иначе самата идея за Scarification е доста оригинална , но много малко хора биха издържали да ги нарежат само за белезите
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

Повече от фен
    Нямам пиърсинг, но съм се навила да си сложа на веждите, там ме кефи най-много...ама съм раздвоена и не знам на коя от двете вежди да бъде

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а винаги ми е било чудно едно. ако си имплантираш топчета в кура .. дали мърдат или си седят на едно място!?
    алелуя.

Голям фен
    Град
    SF
    mi principno si sedqt na edno mqsto mai.na jenite bi trqbvalo da im podobrqva 4uvstvitelnostta pri vaginalen sex (stiga da ne sa nqkakvi mnogo golemi top4eta estestveno)

Мега фен
    Е, толкова ли няма кондоми с разни пичовинки...

Guest
    Eбати отвращаващите уродите са тия.

Guest
    ahahah razgledaite i
    http://risks.bmezine.com
    tam ima i kur s implantirani topcheta..
    neznam, az lichno ne bih spala s nqkoi
    koito ima takofa neshto...
    kakto kaza death whore, ima si kondomi
    s pichovinki

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    imam no...no temata se povtarq

Голям фен
    Град
    SF
    mi te le6tite taka ili ina4e se nosqt za po nqkolko 4asa na den.
    p.s.blagodarnosti na moderatora za razbiraneto kum molbata mi.

Guest

скиф кво е отвратително..

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Мдае и аз имам на хрущяла на едното ухо и горе-долу по целите уши.. на езика и на веждата. За сега ми стигат Иначе много ме кефи как стои на пръста на ръката ама ме съмнява някога да го направя :P

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Имам на пъпа, ще си слагам на устната!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    винаги съм била зарибена по пиърсинга
    аз имам сега на езика и устната
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Това и аз го гледах...онзи "Котката" наистина приличаше на котка...С тия мустаци просто троши Дано скоро успеят да му присадят козина!!!А мацката с лееопардовите петна наистина беше страхотна
    Мен доста ме изкефи пича, който се занимаваше с модифицирането на Котката. Но самата Котка ми беше неприятна нещо... не знам защо. Както казах Лизърдмен беше по-голям пич, мацката с леопардовите петна изглеждаше ЗАШЕМЕТЯВАЩО просто.
    А онзи другия пич, който не се беше модофицирал, но мислеше, че е вълк, ми направи доста добро впечатление

Град
    след завоя, в дясно....
    Ми мен лично ме кефят повечето пиърсинги...Аз си имам едничък (за сега) на веждата, много му се кефя, въпреки че напослдък ми създава малко проблеми...
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Мега фен
    ВземИ мерки!

Град
    след завоя, в дясно....
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ВземИ мерки!
    Предполагам това за мен се отнася
    Ами взела съм мерки, почиствах обецата, сложих я обратно, мажа си го вече няколко дена подред с антибиотик,ама не помага уеее...много ме е яд!!! Някак си обецата се запечатва около дупчиците и ако я натисна нещо излиза течност от долната дупчица..многоооо гадно!!

Мега фен
    А с какво почистваш? На мен незнайно защо ми се възпали от кислородна вода. После сложих няколко пъти тетрациклин и преустанових използването И и се оправи...а беше доста зле...течеше много гной, болеше, течеше и лимфа доста...

Град
    след завоя, в дясно....
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А с какво почистваш? На мен незнайно защо ми се възпали от кислородна вода. После сложих няколко пъти тетрациклин и преустанових използването И и се оправи...а беше доста зле...течеше много гной, болеше, течеше и лимфа доста...
    Забелязах, че и при мен тази сутрин тече гной..много кофти...аз си го почиствам със спирт 70% и от него ми е добре, не съм забелязала да ми вреди...Мен още като ме пробиха ми казаха, че е по-добре да го почиствам със спирт отколкото с кислородна вода.
    Чак незнам кво да правя вече, все ми се е възпалявал и преди,ама ми минаваше за 1-2дена..пък сега неиска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си