- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pirsing
А джъстин все пак нямаше ли предвид имплантанти, които са по различни от пиърсите... ?! Или аз не съм разбрала?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
imame be mn qsnoaz tva za koeto govorq ne be6e svurzano s implanti be6e si klasi4eska tatuirov4ica,ama ina4e temata taka i taka e mega debilna (samo vij imeto
) ni6to ne pre4i da se drun4i za vsi4ko na tema bodyart v neq.
Аз една вечер по Дискавъри (леле как съм се зарибила не е истина просто, само тфа зяпам като пусна тв-то) гледах за някфите лудички хора. И даваха една мацка с ааааадски красиви татуси тук-там по тялото, някфи леопардови петна. Сега като го написах ми звучи адски смешно, но на мацката мн добре и стояха... Примерно по стъпалото имаше някфи петънца... и по кфо още....Едни супер елегантни, пред ушенцата... абее страхотна мадама. А един пич пък искаше да заприлича на котка (тигър?!) и му сложиха едни неща (които не са импланти точноу..., ами в тях си набучваше някфи силиконови пръчици, като космите на котките над очите, с които се ориентират в тъмното) на челото, по 3 над всяко око. Беше някфо куулско. И Лизърдмен даваха, той някъф мн забавен. Питаха го защоу си е направил кожата на лицето (и не само) зелена и той каза "Щото ми отива на очите". Дюд. Абе май нямаше общо с темата много...
хахализърдмен е пич.кефи ме
![]()
искамммм да го гледам и аз това.почвам
да следя програмата на дискавъри![]()
www.bmezine.com e mqstoto.gledkaite i se radvaite.osobeno interesni sa sekciite knee suspension i podobni.
Scarification (cutting and removal of skin and flesh)
ei tva e qko!!!!!!! -->
i ei tva,napravo ma4ka -->na toq fle64etata sa mu 1 kum 1 s tiq na jenata
U6i4ki:
ima stotici hilqdi snimki v toq sait.male/female genital piercing/nose/tongue/lips/cheeks...vsi4ko deto moje da se dup4i,dup4eno i snimano.Ima tattoo gallery dosta ob6irna,ima Scarification gallery,ne propuskaite ritual suspensions v nikakuv slu4ai!tam e golqma veselba,osobeno na tiq pi4ove deto sa im se skusali kojite pri provisvaneto hahah...osven tva ima buton search na index stranicata mojete direktno da razgledate tova,koeto tursite.ima dosta FAQ materiali,abe izob6to mnogo qk sait.
![]()
machoka molq te ne mi redaktirai snimkite v posta znam 4e moje da smetne6 nqkoi za leko travmira6ti ama temata e specifi4na i poneje govorim za body art...umi6leno ne sum slagal po-hard ne6ta 6toto mi se iska "demoto" koeto pravq na BMEzine da se zapazi da mogat zainteresovanite da pregledat.
Наскоро обмислям да си сложа още един на долната устна и един на веждата , но вече е малко късно и ще трябва да чакам до лятото (за да избегна въпроси - тренирам плуване и лятото спирам). Иначе самата идея за Scarification е доста оригинална , но много малко хора биха издържали да ги нарежат само за белезите![]()
Admin-Coki:
неподходяща снимка в подписа!
Нямам пиърсинг, но съм се навила да си сложа на веждите, там ме кефи най-много...ама съм раздвоена и не знам на коя от двете вежди да бъде![]()
а винаги ми е било чудно едно. ако си имплантираш топчета в кура .. дали мърдат или си седят на едно място!?![]()
![]()
алелуя.
mi principno si sedqt na edno mqsto mai.na jenite bi trqbvalo da im podobrqva 4uvstvitelnostta pri vaginalen sex (stiga da ne sa nqkakvi mnogo golemi top4eta estestveno)![]()
Е, толкова ли няма кондоми с разни пичовинки...
Eбати отвращаващите уродите са тия.
ahahah razgledaite i
http://risks.bmezine.com
tam ima i kur s implantirani topcheta..
neznam, az lichno ne bih spala s nqkoi
koito ima takofa neshto...
kakto kaza death whore, ima si kondomi
s pichovinki![]()
mi te le6tite taka ili ina4e se nosqt za po nqkolko 4asa na den.
p.s.blagodarnosti na moderatora za razbiraneto kum molbata mi.
скиф кво е отвратително..
Имам на пъпа, ще си слагам на устната!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
винаги съм била зарибена по пиърсинга
аз имам сега на езика и устната
"Целувка за лека нощ"
Мен доста ме изкефи пича, който се занимаваше с модифицирането на Котката. Но самата Котка ми беше неприятна нещо... не знам защо. Както казах Лизърдмен беше по-голям пич, мацката с леопардовите петна изглеждаше ЗАШЕМЕТЯВАЩО просто.Първоначално написано от Whisskas
А онзи другия пич, който не се беше модофицирал, но мислеше, че е вълк, ми направи доста добро впечатление![]()
Ми мен лично ме кефят повечето пиърсинги...Аз си имам едничък (за сега) на веждата, много му се кефя, въпреки че напослдък ми създава малко проблеми...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
ВземИ мерки!
Предполагам това за мен се отнасяПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ами взела съм мерки, почиствах обецата, сложих я обратно, мажа си го вече няколко дена подред с антибиотик,ама не помага уеее...много ме е яд!!! Някак си обецата се запечатва около дупчиците и ако я натисна нещо излиза течност от долната дупчица..многоооо гадно!!![]()
А с какво почистваш? На мен незнайно защо ми се възпали от кислородна вода. После сложих няколко пъти тетрациклин и преустанових използването И и се оправи...а беше доста зле...течеше много гной, болеше, течеше и лимфа доста...
Забелязах, че и при мен тази сутрин тече гной..много кофти...аз си го почиствам със спирт 70% и от него ми е добре, не съм забелязала да ми вреди...Мен още като ме пробиха ми казаха, че е по-добре да го почиствам със спирт отколкото с кислородна вода.Първоначално написано от `Death`Whore`
Чак незнам кво да правя вече, все ми се е възпалявал и преди,ама ми минаваше за 1-2дена..пък сега неиска...![]()