.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Бременна?

Притеснена
    Guest

Бременна?

знам че може би въпросът ми е малко глупав но просто имам нужда от успокоение.ж събота с приятеля ми го направихме за първи път.беше си всичко както трябжа той беше с презерватив но въпреки това го помолих да не свършва в мен и така и стана.аз бях доста близо до него когато свърши и понеже имам нередовна менструация мн се притеснявам че дори и да съм бременна няма да разбера това.знам че може би ви звучи мн тъпо но все пак аз мноо се психясвам защото ако наще разберат ще ме убият

спокойно ще ти кажа че няма шанс хич не се притеснявай щот може от нервите да ти закъснее
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    sofia
    nqma bremennost.

Град
    Sofiq Grad
    Ne se pritesnqvai izob6to.Nqma mqsto za takova naprejenie.A ako imash problemi s neredoven cikyl po dobre gi re6avai zashtoto i az sega si blyskam glavata v stenata zaradi tova.
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

притеснена
    Guest
    какво имаш предвид???

Мн 4есто при пове4ето моми4ета цикълът е нередовен, а и м/у другото тфойте притеснения са оби4айни за всяко моми4е след първия път( и аз бях така и нз за6то продалважам да се притесняжам )
    Ти казваш ми,че ме обичаш,но нима е възможно това във вярност до гроб да се вричаш на една единсвтена жена!

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от притеснена
    какво имаш предвид???
    Emi imam vpredvid 4e cikyla mi e neredoven i poneje seki pat se 4udq zashto zakysnqva...dali sym bremenna ili prosto taka profilakti4no kakto stava obiknovenno.Hodih na lekar i mi izpisaha hap4eta na hormonalna osnova koito go normalizirat..oba4e na mene ne mi pomognaha...sega pyk me slojiha na protivoza4aty4ni..Trqbva prosto da se razbere kyde e problema,poprincip kazvat 4e e normalno oba4e az ve4e ne smqtam taka...Doktorite tvyrdqt 4e se normalizira eee ebati normaliziraneto 2-3 godini...
    Бъди Горда В Любовта

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Другия проблем при нередовен цикъл който имам и аз е че не може да се установи предполагаемия период на овулация и съответно дните с най-голям риск от забременяване
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от California
    Другия проблем при нередовен цикъл който имам и аз е че не може да се установи предполагаемия период на овулация и съответно дните с най-голям риск от забременяване
    Az tva za ovulaciqta ne go znaeh...ama eto o6te ne6to novo
    Бъди Горда В Любовта

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    milichka ne se pritesnqvai..ne si bremenna!!!Za da zabremeneesh trqbva da svarshi v teb!!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    po tova koeto pro4etoh sydq 4e ne si,no edin savet zakysnee li ti pove4e ot edna sedmica pravi test ne 4akai da ti doide za da ne e kysno posle.kolkoto po rano se prekarati edna bremenost tolkova po bezopasno e.ne sa tolkova skypi testovete.
    spoki4 ina4e ne mislq 4e si.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    нищо ти няма, стига параноясва=)
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си