.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: stud!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Тука във Варна си имаме дървена ваканция и си е много студено..
    Днеска четох, че може и Четвъртък и Петък да не учим

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Az sum ot Botevgrad i u4a v Pravec.Naistina navun e dosta studeni4ko,osobeno sutrin kogato 4akame na spirkata.Mnoooogo ama naistina mnooogo 6te se radvam da izlezem durvena vakanciq,samo neka da mine 4etvurtuk,4e trqbva da si popravq ocenkata po istoriq Posle ve4e da izlizame durvena vakanciq!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    един студ не мое да спре.
    учи ми се и ше уча. точкъ.
    алелуя.

Фен
    Град
    Добрич
    Az sum ot Dobri4 i neska be6e -18 gradusa.Ebasi studa i 4udoto,predi malko kato izlizah edvam ne umrqh ot stud.Estestveno,4e sme v vakanziq to ostana i v toq stud da ne sme.V po4ivka sme do 4etvurtuk vkliu4itelno.E pak e ne6to-3 dni.No za posle ne mi se misli.Moje i da ne ni dadat mejdusro4na zaradi tezi studove i taz vakanziq,gadni4ko malko.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен
    ne mi puka,az na toia stud niama da izliza,az dori na u4ili6te ne hoda,e kakvo sa sega 5 dena,niama da izlizam i gotovo.Mnogo me drazni toia stud,kato si pomsilai nito koli mogat da zapaliat,nito ni6to...nito parno.Brrr ujas
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Абе то наистина навън си е кучи студ ама в даскало е баси жегата... Сички се разхождат по някви тънки блузки, че даже и по тениски... Тей че абсурд да ни пуснат във ваканция...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да верно кво се оплаквате, не е толкова студено. в смисъл - да, студено си е.
    но в русия например всяка зима е такава, че и по-лоша. обличате се малко повечко и готово=)
    алелуя.

много е топличко
    аз се чуда как да дочакам автобуса незамръзнал
    Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Обаче не сте се сетили че на кметовете им е през х** колко ни е студено , защото те не са в държавни сгради , нито ходят пеша на работа ! Днеска само излизам от нас и стигнах в даскало за удивителните 10 мин пеша , през които минах 300 метра със замръзнали крака! Еми б** ма'а му! Аз докато стигна ми се смръзна усмивката и цифката ми стана на ледени висулки! После докато се размразя поне 2 часа минаха и даскалите искат да ме изпитват! Баси то от тоя студ мозъчните ми клетки немогат да осъществят връзка помежду си! Навлякох некви полувери от баба и вълнени чорапи - КЛИИИИНЧЧЧ! На всичкото от горе в даскало сме на подово отопление , тъйче след като преминем твърдото агрегатно състояние , започваме да се втечняваме във собствения си сос! След като сме преживяли 6-7 часа потене и излезем на приятния ветрец просто дробовете ни така се каляват че ангината или пневмонията ни е в кърпа вързана! Да не говорим че както тренирам плуване мога да лепна такъв минингит че да си остана инвалид до края на живота ми! No Thanks! Предпочитам да си седя в къщи и да си гушкам радиатора , отколкото да стана на ледено блокче зад ъгъла по пътя към училище!
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

ебало си е мамата ... топките ми замразват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си