- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- stud!!!
Обаче не сте се сетили че на кметовете им е през х** колко ни е студено , защото те не са в държавни сгради , нито ходят пеша на работа ! Днеска само излизам от нас и стигнах в даскало за удивителните 10 мин пеша , през които минах 300 метра със замръзнали крака! Еми б** ма'а му! Аз докато стигна ми се смръзна усмивката и цифката ми стана на ледени висулки! После докато се размразя поне 2 часа минаха и даскалите искат да ме изпитват! Баси то от тоя студ мозъчните ми клетки немогат да осъществят връзка помежду си! Навлякох некви полувери от баба и вълнени чорапи - КЛИИИИНЧЧЧ! На всичкото от горе в даскало сме на подово отопление , тъйче след като преминем твърдото агрегатно състояние , започваме да се втечняваме във собствения си сос! След като сме преживяли 6-7 часа потене и излезем на приятния ветрец просто дробовете ни така се каляват че ангината или пневмонията ни е в кърпа вързана! Да не говорим че както тренирам плуване мога да лепна такъв минингит че да си остана инвалид до края на живота ми! No Thanks! Предпочитам да си седя в къщи и да си гушкам радиатора , отколкото да стана на ледено блокче зад ъгъла по пътя към училище!
Admin-Coki:
неподходяща снимка в подписа!