.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: problem

Guest

problem

Skypi priqteli, imame problem s moq priqtel i iskame da se obyrnem syvsem seriozno kym vas.
    Na nqkolko pyti se sluchva taka, che e vyzbuden, a patkata mu ne stava. Edin pyt mi kaza, che e mnogo vyzbuden, no otnovo beshe stanala syvsem leko. Misleh che problema e neshto v men i taka kazva samo za da ne me ubidi, no ochevidno ne e bilo taka. Tochno togava pravihme seks i toi svyrshi. Svyrshi, a dori ne mu beshe stanala...
    Ta iskam da vi pitam znaete li na kakvo moje da se dylji tova i dali e neshto seriozno i opasno.
    Blagodarq vi predvaritelno.

Град
    Sofiq Grad
    Smqtam 4e ne e ni6to seriozno i opasno nai dobre priqtelq ti da otide na lekar.Moje da se dylji na nqkakva vremenna umora ili na nqkakvo pritesnenie.
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Супер фен
    По принцип при притеснение и стрес се среща този проблем но все пак разнообразете малко позите и така

Guest
    ako beshe vyprosyt do pozite edva li shteshe da go ima tozi problem.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi nai dobre e da se otpusne i izob6to da ne se pritesqva 6toto ot tova ne mu stava spored mene!

Re: problem

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Skypi priqteli, imame problem s moq priqtel i iskame da se obyrnem syvsem seriozno kym vas.
    Na nqkolko pyti se sluchva taka, che e vyzbuden, a patkata mu ne stava. Edin pyt mi kaza, che e mnogo vyzbuden, no otnovo beshe stanala syvsem leko. Misleh che problema e neshto v men i taka kazva samo za da ne me ubidi, no ochevidno ne e bilo taka. Tochno togava pravihme seks i toi svyrshi. Svyrshi, a dori ne mu beshe stanala...
    Ta iskam da vi pitam znaete li na kakvo moje da se dylji tova i dali e neshto seriozno i opasno.
    Blagodarq vi predvaritelno.
    Хем е възбуден, хем патката му не е станала... нещо не се връзва, не мислиш ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

SPOREDMEN

TRQBVA DA SE OTPUSNE SIGORNO SE PRITESNQVA VSEKI PAT

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: SPOREDMEN

za pyrvi pyt 4uvam 4estno hem da ne ti stava hem da svyr6i6.verno momi4e sym ,no pyk ne neznAm prosto imam dostata4no priqteli i ako kaja t'va na nqkoi ot tqh mn 6te mi se smeqt 4e vob6te sym si pomislila 4e e vqrno.sajalqvam
    edinstvenoto ne6to koeto moje da napravi e da otide na lekar.samo tam moje da mu kajat dali mu ima ne6to i t.n

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си