.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    .::ПлД уе майнА [sun]

Проблем с моето кученце...

Много се извинявам на всички съфорумници,че ви занимавам,но за мен наистина е голям проблем и искам някакви съвети.
    Значи...след може би около три месеца заминавам за Испания при баща си и брат си,завинаги.Вече всичко е приготвено билети и т.н.Но проблемът ми е,че имам кученце,което е болно от епилепсия.Адски много го обичам,защото го гледам откакто се е родило и просто много би ме боляло да го изоставя във някой дом за кученца.Тя се казва Саня.Саня си има само първата имунизация както и паспорт.Но ветеринарят каза,че няма да я пуснат извън територията на България щом няма всички имунизаций.Както и при хората сега на нея не може да и се бият другите имунизаций,защото щом е болна от такава болест няма как да се имунизира,защото веднага ще умре.Адски ми е мъчно като си помисля,че трябва да я оставя във някой дом за кученца,защото никой няма да търпи припадъците/а те са наистина страшни/,няма да я хранят както аз си я храня,абе въобще няма да я гледат както си я глидах аз.Не мога да я оставя на приятели или роднини,защото припадъците и са наистина страшни и няма кой да я търпи.Моля ви наистина много дайте ми съвети какво да правя и как по друг начин мога да я изведа извън страната.Моля ви не пишете безмислени коментари,защото това куче е огровна част от мен и само като си поисля,че ще остане сама на този свят се разплакма като луда.До такава степен я обичам,че просто не можете и да си представите.Тя означава много за мен и просто имам чувството,че си слагам грях на душата като я оставям сама на този свят.Моля ви дайде ми съвети как да я изкарам от страната и какво да правя.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    Smolian
    Мисля че след като няма всички необходими имунизации няма начин да я изведеш извън страната... Знам колко много може човек да се привърже към едно животно,защото аз също имах едно кученце,но то умря ... но,както и да е да не занимавам с моите работи
    Има един начин,но теб ще ти е много трудно и мъчно... М,просто това е самолет и колкото и да искаш да я скриеш по някакъв начин - първо че няма да е успешен и второ че могат да те вкарат в затвора,а щом няма имунизациите,няма начин........ незнам..иска ми се да ти помогна! Много ми се иска! Но как?
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Град
    Еми тя припадъците си ги получава във сънят си.Не може ли да и се даде приспивателно за някъде към 5-6 часа/то ние ще стигнем за 4 часа/и във една такава клетка за кучета да се сложи и във багажното и разбира се да уведомя хората.А и не разбрах какъв е този начин,но моля те кажи го какъвто и да е,за нея съм готова на всичко.

Град
    The Sky
    Сигурна ли си, че никой твой близък няма да иска да вземе Саня? Това е единствения начин да си малко по-спокойна за нея... Питай ги все пак!

Град
    Днес ще говоря със майка да видим кой може да я вземе и дано някой да иска да я вземе,защото немога просто така да я захвърля във някой дом за кучета

Град
    Smolian
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Еми тя припадъците си ги получава във сънят си.Не може ли да и се даде приспивателно за някъде към 5-6 часа/то ние ще стигнем за 4 часа/и във една такава клетка за кучета да се сложи и във багажното и разбира се да уведомя хората.А и не разбрах какъв е този начин,но моля те кажи го какъвто и да е,за нея съм готова на всичко.
    Начинът ли? Ами да я приспиш... но,недей... и няма начин да сложиш горкото животинче в багажното надявай се майка ти да я вземе... и аз ти пожелавам успех! Или ако имаш приятел ветеринар го накарай да напише че има всички имунизации и той ако ти е истински приятел ще го стори или плати доста голяма сума на друг ветеринар той да го направи

Имай в предвид че ще трябва да плаиш половин билет за Саня

Град
    Личният и ветеринар предложи да го направи това с имунизацийте,но каза,че някакси са щели да разберат.А и,ако я преспя после цял живот ще ми тежи.Благодаря все пак за отговорите А и не ми пука колко трябва да платя.Цялото ми семейство много я обичаме и татко каза,че колкото и да струва билетът и ще прати при за нея.Все пак благодаря.

Град
    Smolian
    Личният и ветеринар предложи да го направи това с имунизацийте,но каза,че някакси са щели да разберат.А и,ако я преспя после цял живот ще ми тежи.Благодаря все пак за отговорите А и не ми пука колко трябва да платя.Цялото ми семейство много я обичаме и татко каза,че колкото и да струва билетът и ще прати при за нея.Все пак благодаря.

Ами моя приятелка е правила това с имунизациите,само че за едно коте. И никои нищо не разбра. Решението е твое
    И котенцето си го взе със себе си

Град
    Благодаря ти ще пробвам.Ама котенцето и било ли е болно?

Град
    Smolian
    Благодаря ти ще пробвам.
    Няма защо! Много се надявам все пак да успееш!

Град
    Ама котенцето и било ли е болно?

Град
    Smolian
    Не от същата болест. Имаше проблеми нещо със стомаха,доколкото си спомням!

Град
    Аха мерси

Град
    Варна морето сините вълни....
    Успех
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    Благодаря много!Довечера баща ми като се обади по телефона ще го питам и засължително ще пиша!

Град
    Smolian
    Благодаря много!Довечера баща ми като се обади по телефона ще го питам и засължително ще пиша!
    Чакаме

mila davai luji kakvoto iska6 prai no probvai nqma kak da razberat stiskam palci

Успех и от мен !!! А каква порода всъщност е Саня?

Град
    У дома пред компютъра
    Стана ми тъжно, като го прочетох

И аз не сещам за друг начин, освен ветиринарят да надпише имунизациите и да си я вземеш с теб.

Надявам се всичко да се оправи и да вземеш Саня с теб

Успех и пиши какво е станало.

Град
    Тази вечер ще говоря със баща ми и ще ви кажа.

Много тъжна история Ще стискам палци!!!Дано всичко мине както трябва и да си я вземеш при теб!!!Сега остана да пробваш и да пишеш как е минало

Град
    Сега говорих със майка и тя каза,че 14 дни преди да замина трябва нещо да я водя във София във някакъв Ветеринарен Институт да и бият специална имунизация,а тя при каквато и имунизация да и бият няма шанс да оживее.А и без нея няма как да замине.Вие да сте чували за такова нещо,т.е. за такава имунизация?

Град
    The Sky
    Аз не съм чувала за такава ваксина.... Айде като решите какво ще правите, кажи.. че ми стана гадно за кученцето...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сега говорих със майка и тя каза,че 14 дни преди да замина трябва нещо да я водя във София във някакъв Ветеринарен Институт да и бият специална имунизация,а тя при каквато и имунизация да и бият няма шанс да оживее.А и без нея няма как да замине.Вие да сте чували за такова нещо,т.е. за такава имунизация?
    Нали твоя лекар е казал, че ще направи там листа все едно всичките и имунизаций са направени.. Как тогава някой ще разбере? Да не мислиш, че на летището някой ветеринар ще тръгне да я проверява.. Айде успех {} Чакаме да пишеш

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Ми да,ама тя каза,че това била наква отделна имунизация,която не може да се надпише от ветеринаря,а нещо там от София.Много благодаря на всички,които ми стискат палци.Сега отивам при ветеринаря и ще му кажа да прави там квото знае и сигурно ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си