- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа
HEh interesnata tema..Az mislq (rqdko) 4e ne e vajno kade go pravi6 a kak i s koiIna4e ne bih otkazala edin dva tri teka na plaja samo 4e posle 6e mi bocka na zadnika
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
O da, opredeleno kato ideq e super....Obache pqsakq vliza navsqkade, a e i malko neudobno i ubiva otvreme navreme. Vse edno go pravish na zemqta.
Много е студено вечер, не е особено приятно.През деня е готино, ако си намерите затънтено местенце
![]()
има имаПървоначално написано от JORDAN_88_06
![]()
"Целувка за лека нощ"
Не е лошо но не е много комфортно
Уф още ли има хора, които не знаят, че "романтичният" секс на плажа е само мит. Как ви се струва това - пясък в задника, в презерватива, във влагалището...да продължавам ли? И тия неща не ги говоря наизуст, познавам много хора, които са си патили.
STRASHNA SI MACE SAMO TAKAПървоначално написано от Sashka_Kaleina
KAK MOJ DA PROPUSNESH WE TVA SI E NAI QKOTOПървоначално написано от one_touch
abe ne e zaduljitelno da e na pqsuka..ako si namerite nekoe 6ezlong4e koeto e po-otdale4eno![]()
perfekno samo kato si go predstava e oxo ne sam go probval ama triabva da go probvam nqkoi pat
SEX,BASKET
juli i avgust si e extra daje nikoga ne mi e bilo studeno, qko kefПървоначално написано от machoka
![]()
Mi tykmo shte se stoplqtПървоначално написано от machoka
![]()
Az vinagi sym iskala da go napravq na plaja
Първоначално написано от Li4iCe
ой, котьооо!!
ти за ХАВЛИЕНА КЪРПА не си ли 4увал, а?
пук и да няма кърпа, ако мъжът е отдолу нямаш ядове... ама тогава се субира тълпа сеирджии..ами радвам се 4е по онова време си имах ненаситна за секс мацка..
da twa s plaja e mno qkoimam ne6to kato me4ta ..svrzana s plaj ama ne e to4no sex ....
svarzano e s alkohol i priqteli...
i lud kupon
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе незнам комфортно или не, ама аз искам да го направя на плажа![]()
, дори да е само веднъж - за нещастие това си е все още блян за мен...Но някой ден може би ще имам възможност..
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Ами не съм го правил.
Samo da doide lqtotoCeliq plaj e moi
hehe nqkoe romanti4no zaliv4e a
Kajete pyk 4e ne vi privli4a
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Точно на плажа са ми били някои от най-яките изживявания.Естествено,вър ху бая хавлии и блузи.Супер е-звезди,лек вятър и шума на вълните...![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ima mnogo po qki ne6ta ot topva da ti vliza pqsak navsqkade!
да има... да те боцка по дупето добре изсушено сено в някоя плевня например...Първоначално написано от incheto
ама както казах, в такива слу4аи ако не ти е кеф прекия контакт с Природата, плажна хавлия или спален 4увал вършат перфектна работа.
interesno e kato ideq,no....ima mnogo po dobri idei za sex na nestandartno mqsto pri koito nqma opastnost da vliza nasqkade pqsak....
i az mnogo iskam malko predi izgrev.. edno takova rozavko nebeto .. mMMMMmMm !!!!!!!! Aide iDvai LQtoooooooooooo![]()
![]()
![]()