- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа
i az ebasi qkotoooПървоначално написано от HeDa
![]()
Много е хубаво и не си мислите ,нито усещате студа!Супер е!Но наистина вземете кърпа или си подложете нещо,защото с пясъка ще имате проблеми!![]()
Най-якото е да ти влиза пясък в анала? Извратеност, извратеност, ама чак толкова...
Обичам да еба и да гледам заката,кара ме да се чувствам могъщ
Иначе и на пълнолуние не е зле,освена ако жената не е върколак![]()
nie sas jena mi cqlo lqto pravim sex na plaja i e mnogo gotino
Na havliq kam 3-4 ve4erta na plaja na pqsaka si4ko koeto 4uva6 sa valnite .... romanti4en sex![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
exrta e no vinagi moje i o6te![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Na vsqka valna vliza izliza 4aka6 valna pak vliza izliza pak valna vliza izliza![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
По-кофтито от камъче в обувката е песъчинка в капута. Иначе коктейла си го бива![]()
Ам хората са измислили хавлий ве ...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Fitness Forever
Кви хавлийки бе баце, като я награбя цял тепих нема да ми стигне...Първоначално написано от TIMEX
ами вчера вечерта бях на плажа ... не е много студено,все още е чисто,защото не е почнал сезона,светлините се отразяват в морето и е страшно романтично...не съм опитвала все още,но определено си заслужава...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Абе някои неща остават неразкрити от някои хора...![]()
Fitness Forever
Като намеря с кой ще пробвам!!![]()
--------------------------------------------------------
nei go pravim i prez denq na nqkoi zatanten plaj.gotinoto e 4e ima i drugi hora koito sa na 5 metra ot nas i sa6to pravqt sex a i nei sme dosta razkreposteni
Първоначално написано от ivchoto8
Аз също на самотен плаж но без други наоколо.Иначе през ноща да става на всеки плаж![]()
da taka e pospokoini kogato nqma nikoi no kogato jelanieto e golqmo stava i prez denq
омг ве хора ! ми кат ' ни искате на пясъка... направете го във водата
![]()
![]()
![]()
готино е,ама има и по-яко защото ти влиза пясъка навсякъдеа в устата как скърца
уфф
даПървоначално написано от JORDAN_88_06
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
kaji na plaja kade ti vliza pqsak...are da proizvedeme novini za BLQSAK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima mnogo po-qki raboti da. No sex na plaja krai ogunq na brega s qka kompaniq, midi i borichka. Hah, tova e qko![]()
Eating isn't cheating - Arnold