.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Никъделенд

Презервативи...

Здравейте!

Та извинявам се, ако има такава тема, не съм я видяла.
    Аз съм на 15г. (май месец - 16г.) и искам да ви попитам вие на тази възраст купували ли сте си презервативи от аптеката? Малко изпитвам срам, при положение, че дори изглеждам на малко по-малка И ако сте си купували... имало ли е проблем, притеснявало ли ви е това?
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

hottie
    Guest

Re: Презервативи...

Цитирай Първоначално написано от A`time`for`us
    Здравейте!

Аз съм на 15г. (май месец - 16г.) и искам да ви попитам вие на тази възраст купували ли сте си презервативи от аптеката? Малко изпитвам срам, при положение, че дори изглеждам на малко по-малка И ако сте си купували... имало ли е проблем, притеснявало ли ви е това?
    Щом започнах да водя полов живот почнах и да купувам. Първият път ме беше малко срам ама после свикнах все пак се продават, за да се купуват. Никой не ме е гледал лошо освен веднъж една бабичка зад мен.

Първия път като ми се наложи да купувам продавачката не ме чу правилно не помня и аз кфо и се бепе причуло точно, ама аз и казах : "Не, не, искам Durex" и тя отвъща "Ааа, презервативите лииии"
    малко страннно ме изгледа, ама ко да се прави
    ше свикнеш

Zakasnqla si naborkite ti predi godini sa zapo4nali polov jivot davai barzo
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    абе кат влизаш 1 път зима 20-25 гуми да не срамиш мн често

Lord Give Me A Sign

Цитирай Първоначално написано от Maja
    абе кат влизаш 1 път зима 20-25 гуми да не срамиш мн често
    tuka sum za !!!!
    abe kato zagorei6 dostatu4no ne 6te vliza6 ami i na priqtelki 6te kupuva6
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Мега фен Аватара на machoka
    Повече ще те е срам да си купуваш тест за бременност, така че бягай бързо за гумички и внимавай какво правиш!

Град
    зад ъгъла
    Oтиваш в някой голям снабдител на аптеки,обесняваш му какво ти трябва и се сдобиваш с една голяма кутия дурекс по твой избор!
    Предимства:
    По-евтино
    По-бързо
    По-лесно
    И ще си имаш и запас

П.П.: Това ме подсети за един виц:

Готин мъж с голЕм имал много фенки,постоянно му се лепяли,обаче имал голям проблем ! Много го било срам да влезе в аптека и да си купи презервативи. Един ден се оплакъл на приятелите си ,че изпускал много пички така и се чудел какво да направи,а не му било удобно да накара някой да му купува вместо него.Мислили известно време,и накрая един от компанията предложил:
    Влизаш в аптеката,изчакваш всички да излязът,вадиш го и го удряш в масата,хвърляш двайсе лева и аптекаря ще те разбере,и ще ти даде презервативи!
    Идеята се харесала и мъжа отишъл в първата аптека,забавил се 20тина минути и излязъл още по-тъжен,като го попитали "Какво стана бе?",той казъл:
    Влязох,нямаше хора,извадих го и го ударих в масата,хвърлих двайсе лева...и... аптекаря извади по-голям от моя ,удари го в масата и ми зе парите
    Play hard,go PRO!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    на 14 си купувах :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Е то вие момчетата от 10 годишни си купувате

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Не е вярно Преди тва карах една кака да ми ги купува

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Че кво лошо,найш ли къв е кеф като го напълниш с вода и го хвърлиш на главата на някой от 10тия етаж
    Play hard,go PRO!

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    Че кво лошо,найш ли къв е кеф като го напълниш с вода и го хвърлиш на главата на някой от 10тия етаж
    Всъщност никога не съм пълнил кондом с вода ....

Мега фен Аватара на machoka
    е, как, ти не си ли бил/а малко олигофренче, или вашите са те родили направо на 20 години?

Град
    зад ъгъла
    Какъв мъж си ти тогава.... И аз рядко съм го правил...балоните и сакчетата са по евтини
    Play hard,go PRO!

hottie
    Guest
    оо и аз съм пълнила презервативи с вода беше много забавно, ама ако сега някой ми пусне ще му разбия главичката

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    оо и аз съм пълнила презервативи с вода беше много забавно, ама ако сега някой ми пусне ще му разбия главичката
    Всичко се връща,сега ме накара да се замисля,кога ли ще ме връхлети някой на тротоара.......
    Play hard,go PRO!

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    е, как, ти не си ли бил/а малко олигофренче, или вашите са те родили направо на 20 години?
    Ми всъщност съм пълнил балони Но никога не жъм БИЛ олигофренче .... винаги съм бил една крачка пред връстниците ми ... Все пак се движех с по големи . . .

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    на кво обърнахте темата....( на мен не ми се е налагало да купувам ) иначе нп.;щ

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    на кво обърнахте темата....( на мен не ми се е налагало да купувам ) иначе нп.;щ
    Еми то няма какво много да се приказва по темата...влизаш у аптекат аи го удряш в масата..... Поне малко фън да си направим
    Play hard,go PRO!

Аз наскоро си купих презервативи, но не от аптека, а от супермаркет. И мен би ме било срам да кажа: ,, Една кутийка презервативи, моля!", и затова като отида в онези магазини, където маркират стоката с един червен лазер, не ме е срам да си взема, защото не очакват да им кажа какво искам, просто взимат и маркират и така ми е мноого по-лесно.
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Цитирай Първоначално написано от gaberot
    Аз наскоро си купих презервативи, но не от аптека, а от супермаркет. И мен би ме било срам да кажа: ,, Една кутийка презервативи, моля!", и затова като отида в онези магазини, където маркират стоката с един червен лазер, не ме е срам да си взема, защото не очакват да им кажа какво искам, просто взимат и маркират и така ми е мноого по-лесно.

Здравейте!

мацко не се коси не е толкова страшно все пак ти не искаш деца или болести!!!!! :P

Здравейте!

За пръв път си купих на 12 и ме беше срам. (взех презервативите за да си правим балони със съучениците )
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си