Хора!Ще сам ви много благодарен ако ми помогнете!Така...ето го и моя проблем.Преди 1 година едно момиче от саседния клас ме харесваше.Поне така мисля,защото ми правеше комплименти и един нейн приятел ми каза че тя искала да я заведа на кафе.Аз не я харесвах и нищо не направих.Но в последствие се влюбих в нея и(това беше мн глупаво,зашото тогава незнаех как да подходя към момичето което харесвам за да се получи нещо му нас)и признах в чата, че я харесвам и тогава се появи някаква преграда м/у нас и до сега не си говорим много често в училище.Само в чата и добре се разбираме.Пак направих опит да я отведа на среща, но тя каза "ще видим".Изчаках да си помисли и пак я попитах, но всеки път отговорът беше "ще видим" и аз продължих да питам инакрая тя ми каза "по-полека"!Тогава изгубих всички надежди.И да ходя с други момичета тя си остава за мен най-красивото момиче в училището.Недостижимото цвете, на което можеш да се радваш само от далеч!Продължаваме да чатим и да се поздравяваме в училище и аз едва ли ще мога да я превъзмогна.Какво да правя!?Помагайте...