.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Shibani Narkomani!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    в моя квартал вече няма, но преди наркоманчетата щъкаха навсякъде по входовете....просто вечер ако се прибирах късно трябваше задължително да има някой с мене
    и колкото до тфа дали те са виновни-ми да виновни са,да не съм им дала аз иглите,а?!
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    В Амстердам за такива има специални стаи4ки в които има безплатно 4исти спринцовки... може бизатова там много малко хора умират от наркотици.
    А и не пре4ат на останалите.
    и никъде по улиците няма мръсни шприцове.

изобщо в холандия наркотиците по4ти не се преследват от закона , а наркоманите са най-малко... защо ли?
    а в Сингапур, където за наркотици бесят е пълно с джанки.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В Амстердам за такива има специални стаи4ки в които има безплатно 4исти спринцовки... може бизатова там много малко хора умират от наркотици.
    А и не пре4ат на останалите.
    и никъде по улиците няма мръсни шприцове.

изобщо в холандия наркотиците по4ти не се преследват от закона , а наркоманите са най-малко... защо ли?
    а в Сингапур, където за наркотици бесят е пълно с джанки.
    Дали ще си я бутнеш с чиста или мръсна спринцовка, свръхдозата си е свръхдоза. Все се умира от нея.
    Хич не ми давай холандците за пример. Това, че наркотиците са разрешени да не би да е много добре? Стига глупости! Това са работи, които трябва да са забранени. Ти да не мислиш, че ако ги разрешат няма да има толкова наркомани? Напротив - броят им ще се удвои (най-малкото).

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    ...казал джими хендрикс и се гътнал от свръхдоза..
    дали броят им ще се удвои или ще се намали ще стане ясно 4ак СЛЕД като ги разрешат и тука,
    не забравяй 4е в Холандия вси4ко първо са разрешили.. например аутопсиите на трупове и издаването на книги в които да пише 4е Земята се върти...
    Галилей избягал в Холандия от "светата" инквизиция за да издаде книгата си "Диалози"..

така 4е споко, каквото е легално сега в Холандия става легално след 70 години навсякъде.. тревата там са я декриминализирали преди 65 години, така 4е малко остана

преди 2рата световна война морфина и кокаина са били легални, имало ги е по дрогериите и БОЛНИ наркомани, дето да крадат е нямало.. защо ли?
    а известно ли ти е 4е всяка година в Бг от АЛКОХОЛ умират пове4е хора, отколкото от вси4ки забранени наркотици взети заедно??

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...казал джими хендрикс и се гътнал от свръхдоза..
    дали броят им ще се удвои или ще се намали ще стане ясно 4ак СЛЕД като ги разрешат и тука,
    не забравяй 4е в Холандия вси4ко първо са разрешили.. например аутопсиите на трупове и издаването на книги в които да пише 4е Земята се върти...
    Галилей избягал в Холандия от "светата" инквизиция за да издаде книгата си "Диалози"..

така 4е споко, каквото е легално сега в Холандия става легално след 70 години навсякъде.. тревата там са я декриминализирали преди 65 години, така 4е малко остана

преди 2рата световна война морфина и кокаина са били легални, имало ги е по дрогериите и БОЛНИ наркомани, дето да крадат е нямало.. защо ли?
    а известно ли ти е 4е всяка година в Бг от АЛКОХОЛ умират пове4е хора, отколкото от вси4ки забранени наркотици взети заедно??
    ima logika v mnenieto ti.

edna anonimna gad
    Guest
    Ох, не прочетох цялата тема, явно доста стара, но и аз съм яко против всякакви шмъркотици и простотии Виж сега, сенси си е друга история и няма нищо общо със наркотик, защото към наркотиците се пристрастяваш, а към тревата НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАШ, така де, всичко зависи от психиката, а не от веществото ако си тъпо копеле, много ясно, че ще си кажеш "еми аре да пробвам херца ала бала" и така Ъъъ за наркоманите...ем според мен тва са хора, които или си имат много проблеми (и са тъпи за да намерят утеха в дрогата), или са попаднали на такава кофти кОмпани, която да ги завлече Не знам, най-добрия ми приятел едно време друсаше некви амфети, абе яко комплексиран нещо беше, но с една приятелка му избихме от главата всякакви лайна Е, естествено, с много мъки, но успяхме, за което АДСКИ се радвам Успяхме до такава степен, че той заеба най-добрия си приятел (с който Бай Дъ Уей се познават от 5-годишни), защото цитирам " Ае тоя го мани, толкова е пропаднал тоя, вече не искам да си имам работа с него" =D> =D> =D> Респеект )))) И ТъЙ, наистина нещо трябва да се направи за тия пропадняци, че верно много хора почнаха да се завличат в тия лайна Не знам дали насилието в тоя случай е решението, но ако помага-давайте смело напред

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Az mislq kato machoka!!!
    Za6to 6te gi prebivate,molq vi se!!!I te sa hora!Tva 4E SE DRUSAT I NA VAS NE VI HARESVA NE ZNA4I 4E TRQBVA DA GI NARI4ATE HLEBARKI,JIVOTNI,GADINI I DA GI SMAZVATE OT BOI!!!Vinagi s1m iskala da pomogna na takiva hora...i v moq vhod na kooperaciqta s1m sre6tala dvama,no vmesto da zema boks i da gi praskam po nai u4tiviq na4in im kazah da izlqzat,za6toto 6te izpla6at nqkoi!ne znam dali me 4uha,no sled 30 min (be6e k1m 11 ve4erta) kato otidoh do magazina gi nqma6e!Qvno nqkoi gi e spla6il,a te bqha qko nadrusani dokolkoto uspqh da vidq(v partera nqma kru6ka i osvetlenieto tam e mnogo slabo.I az se izpla6ih,no predstavete si nqkoi v1zrastna jena se pribira i gi vijda...)...4esno kazano mi stana mnogo gadno za tqh...No v nikak1v slu4ai ne bih gi udarila(ako ne mi pravqt ni6to de.Ina4e e logi4no 4e bih se za6titila)
    Az ne smqtam hora kato tqh za otrepki-naprotiv!VSI4KI ZAEDNO TRQBVA DA IM POMOGNEM I NE SMQTAM 4E POBOQT E NAI DOBROTO RE6ENIE!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

HARDLINE МУ Е МАЙКАТА...ама в БГ са само двама. Който се интересува какво е... http://hcxbg.hit.bg/straight%20edge.htm
    Хардлайн са тия които не само практикуват въздържание, но и вкарват яко демидж на тия дет` го правят - обикновено ходят с твърди метални кубинки и твърди дънкови гащи(не дънки) - ако видите такива...екстрадирайте 2-3 в стз :P
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

fake
    Guest
    хардлайн съкс...пткъде накъде някф тъпак ще ми казва кфо да прая и кфо не.ако му е толкова гадно, няма да пуша пред него, за пиенето нищо не може да ми каже - не съм тръгнала да му наливам с фуния в гърлото.кфот си правя, го правя за себе си, боли го кура за мене...ама нали тряя се напраи на интересен

Guest
    Бе, ако ще и заради убеждения да го прави...
    Щом са само двама в БГ.. да дойдат

А по темата: Да си живеят наркоманите, само да не ми пречат.

Re: Shibani Narkomani!

Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    ei neznam kakvo stava,oba4e dnes za malko se razmina bez trupove za zadnata stranica na no6ten trud.jiveq v centura i tozi mesec za vtori put mrusni pompi mi vlizat vuv vhoda na kooperaciqta da se bodut.Purviq put mrusnoto govedo izbqga kato hlebarka po stulbite no dnes dvamata,koito imaha ne6tastieto da me sre6tnat stanaha na kiufteta blagodarenie na 4i4ko boks.jiveq v tavansko pome6tenie nad apartamentite v kooperaciqta i mrusnite bokluci idvat pred vratata na plo6tadkata na stulbite mi da se bodut!a si mislih 4e boklucite na heroin ve4e ne sa tolkova mnogo.dnes ot vhoda mi izletqha dve smazani glavi,no sledva6tiq put prosto nqma da moga da si vdigna perdeto.predlagam ma6tabna akciq v raiona okolo NDK do popa i po gradinkite zad kooperaciite,gradinkata na Sedmo4islenici (i tam predi godina ima6e mele s herci) i na Narodniq teatur.Vreme e da iz4istim gradut ni ot tezi bezmozu4ni bezpolezni paraziti.
    Xxaxaxax полека БацЕ голем Gangsta го раздаваш обаче кофти е ама мене повече ме дразнят тея МАНГО биит ако ме разбираш . Аде пътво тях да ступаме, после ще минем към господата със Спринцовките.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си