Ох, не прочетох цялата тема, явно доста стара, но и аз съм яко против всякакви шмъркотици и простотии Виж сега, сенси си е друга история и няма нищо общо със наркотик, защото към наркотиците се пристрастяваш, а към тревата НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАШ, така де, всичко зависи от психиката, а не от веществото ако си тъпо копеле, много ясно, че ще си кажеш "еми аре да пробвам херца ала бала" и така Ъъъ за наркоманите...ем според мен тва са хора, които или си имат много проблеми (и са тъпи за да намерят утеха в дрогата), или са попаднали на такава кофти кОмпани, която да ги завлече Не знам, най-добрия ми приятел едно време друсаше некви амфети, абе яко комплексиран нещо беше, но с една приятелка му избихме от главата всякакви лайна Е, естествено, с много мъки, но успяхме, за което АДСКИ се радвам Успяхме до такава степен, че той заеба най-добрия си приятел (с който Бай Дъ Уей се познават от 5-годишни), защото цитирам " Ае тоя го мани, толкова е пропаднал тоя, вече не искам да си имам работа с него" =D> =D> =D> Респеект )))) И ТъЙ, наистина нещо трябва да се направи за тия пропадняци, че верно много хора почнаха да се завличат в тия лайна Не знам дали насилието в тоя случай е решението, но ако помага-давайте смело напред