- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
a da vidime koi sme pove4e nepusha4ite ili pushachite az sam protiv cigarite a vie
SEX,BASKET
Против съм и не пуша
Има такава тема и второ защо не го направи на анкета бе кух?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Първоначално написано от Master_88
mrazia ctigarite , pushaka i obshto vzeto vsichko vsurzano s ctigarite ! NE PISHA I NIKOGA NIAMA DA PROPUSHA !
![]()
![]()
![]()
Не пуша, но имам желание. А миризмата на цигарите просто я обожавам...но мразя да ме опушват![]()
Аз пък пуша и не мисля да спирам![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
Че какво по лесно от да си намериш повод![]()
![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
Не пуша.На който му харесва да пуши.
И аз така....Първоначално написано от TakTak
![]()
Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Не е важно кои сме пове4е, важно е кои сме по-нахални.
Навремето пуша4ите бяхме по-нахални , но в последно време разни sXe- та и други пуритани и фанатици на тема "Просто кажи НЕ" станаха много нахални и те, по4ти колкото нас..
по тоз въпрос освен да припаля още един фас
няма кво пове4е да кажа.
Why drink&drive
just smoke&fly!!!
i az ne pu6a
цигарите са гадни. и смърдят гадно. и са гадни. бля. наште побесняват като сме в кола например и им кажа да не палят щото ми става лошозабавно е
![]()
![]()
алелуя.
Аз също пуша
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Don'T sMokE !!![]()
Pu6a i kakto e tragnalo nqma da gi spiram skoro. A i ne iskam
Az sum protiv zigarite.Kavo tolkova namirate v tqh?
No naprimer pove4eto moi poznati pu6at 6toto tva bilo moderno i 6toto i drugite go pravqt-tupotiq.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
цигарите предизвикват най-силната психи4еска зависимост, позната на науката.
НЕ ЗАПО4ВАЙТЕ!
Но ако ве4е сте запо4нали имайте предвид, 4е може да ги спрете хиляди пъти, и пак да не сте ги ОТКАЗАЛИ,.
ако искате да се мотивирате да ги спрете , намерете си да гледате един филм с Ръсел Кроу- "Вътрешен 4овек"(The Insider" Филмът е документален,разказва се за един химик-служител в цигарена компания, който го уволняват защото само се е срещнал с някакъв журналист. След като го уволняват по4ват да заплашват семейството му, и той напук решава да даде интервю пред журналиста.. и разказва как слагат амоняк в цигарите, за да изометризират никотина, така 4е да стане няколко пъти по-зрибителен, както и изкуствени ароматизатори, които са много канцерогенни..
Тогава от тютюневата компания купуват телевизията на журналиста и уволняват и него...
накрая интервюто го излъ4ват в съдебната зала по едно дело на раковоболни срещу цигарените компании и оттогава по кутиите с цигарите е задължително да има предупреждение 4е водят до пристрастяване и смъртоносни заболявания...
аз по4нах да пуша цигари на 12 години, по едно време пуших по 15 цигари на ден,и още не съм ги спрял напълно, но ги намалих до 1 цигара на ден, която пуша смесена с трева.
тревата поне не пристрастява толкова, нито е толкова канцерогенна.
откакто пуша трева вместо по 15 пъти пуша само по 3 пъти на ден.
![]()
![]()
НЕ пуша. Долу тая гадна отрова! Никога не съм пушила, нямам и намерение да почвам.
Недейте да пушите ле ,почнете да спортувате![]()
Не пуша и нямам намерение да пропушвам!
abe ora zarejete gi tiq cigari minete na treva 100% adrenalin moje i amfetki i ekstazi losho nema cigari chisti pari na vqtara
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
И аз не пуша.![]()