- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
Имам честта да се похваля БИВШ пошач.
отказах ги преди 5 месеца![]()
За новаците на тая тема (!!!НЕ ГИ ПОЧВАИТЕ!!!)
цигарите са гадни, ама нещо не ми се отдава да ги спра
na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak
i az pusha ot nqkade 2 god i ne6to redovno...
Не пуша, мразя цигарите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от Aleandra
Пуша от време на време...
/кой ще преброи гласовете хаха?/
>>> House Music <<<
поредният зарибен пушач![]()
Sleeping in my car - I will undress you
Sleeping in my car - I will caress you
Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!
естествено че не![]()
ПОДДЪРЖАМ ОГЪНЯ![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
Мразя цигарите, мразя да ми мири6е на цигари, не пу6а и няма да пу6а!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ЗА! ЗА! ЗА!
Цигари+кафе+бира=вечно щастие![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Пушач съм от 2 години и нещо пуша редовно. Аз предлагам да направим анкета,така николй няма да пребри гласовете![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
И аз така, много ги мразя... а приятелят ми и най-добрата ми приятелка пушат. Но приятелят ми не пуши никога пред мен, а приятелката само по кафета.Първоначално написано от Aleandra
az pusha
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
mn qsno , che na napushenie shte im e po-veselo... xaxa... vse pak po dobre otkolkoto da si zabiem igalata... nali?
НЕ пуша и се чувствам много по-добре от колкото докато пушех \/
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Пуша си, нямам намерение да спирам, защото ми се пуши, нямам и абицията да карам някой да спре или да започне.
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ne pu6a
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Vupreki,che cigarite ne sa hubavo neshto, pusha
![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
pu6a
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
непушач!!!!
predi pu6eh a sega ve4e ne.maika mi i gadjeto mi ne mi davat.a ina4e parcite nqkolko dena mn se drazneh kato pu6e6e nqkoi okolo men a sega ve4e ne mi pravi vpe4atlenie.
Ne vsichko e pari!