- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
samo probvahpredi godina i ne mi haresa taka4e ne pu6a a puk i e mn gadno
Пробвах...но сега не пуша
Аз пък пуша ама мисля да ги спирам...лошото е че може и да не успея...![]()
ne pu6a!
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
![]()
![]()
пушачка съм... ит о зависима....аааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!
Пушач![]()
probvah da pu6a no ne mi haresa...samo kogat pu6at v kompaniqta zapalvam i az no..vse po rqdko![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ne pusha,no obojavam mirizmata na zapaleni puri
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
пушааааааааааааааааааааа и в скоро време не мисля да спирам
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
не пушааа....................![]()
![]()
.........не намирам нищо в това да пушиш....да правиш неща които те убиват....хмммм..мне
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
kat pe4ka![]()
и аз като "раховец 02" нищо че е електрическаПървоначално написано от anonimen alkoholik
![]()
Твърдо и категорично за цигарите. Пушачка съм.
Прочетете "Страст" на Алеко. Много добре го е казал човечецът...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Пуша![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
az pu6a i to po kutiika na den si pravq!za seg ane mi pre4at i nqmam namerenie da spiram
cigarite sa basi tupoto ne6to hem pu6i6 hem nese nadrusva6![]()
![]()
2 kutii cigari sa vi edna 5-ca we vijte za kfo si davate parite... s taq 5ca 5 dena 6e pu6a 4adel
аз пуша на ден по 7 8 цигари а ако има някакъв повод да кажем купон или нещо такова .. по 1 кутия![]()
правилно!Първоначално написано от Анонимко
цигари не пуша ма си пафкам наргиленце ммм суперско е![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Не пуша,мисля,че не е нужно да си скъсявам живота излишно,и без това е кратък.![]()
ем,аз не пуша.Даже не съм си дръпвала и не смятам да пробвам.За някой може да съм малка още да пуша,а други може да се учудят,че даже не съм пробвала.Но е така.За мен това да пушиш е един вид слабост.И ако според някои(а повечето заради това пушат) е газария,вече от давана не е!
против пу6енето сам,но пу6а от мн време и нема спиране ве4е.така 4е ако не пу6ите не по4ваите хора