- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
аз съм един по особен тип пушач
пуша не повече от пет - шест цигари на ден и то само когато наистина ми се пуши
никога не пуша преди да съм хапнал
винаги с цигарката пия течности
като бях малък , дядо ми винаги казваше казваше : деди дай да изпуша едно лайно, нямат отказване ! - аз все се смеех, и си мислех 4е като пропуша ще ги откажа , но сега знам 4е е бил прав дядо ми .
ето и отговора ми на въпроса : не съм против цигарите , но мразя всички , които пушат щот нямат какво да правят или да не ги помислят за прости , или да се направят на гъзари , или щот се заблуждават че се упокояват като пушат и т.н.
хайде наздраве и умната ( може и русата)
az pak sam pu6a4 ot 8 klas i ne puka na koi pre4a i na koi ne ! Pu6a po dve kotii na den , 6tot mi e kef !
![]()
Върло против цигарите!!!
ЗА алкохола![]()
Ami az ne pusha sega,no sum pushila oba4e burzo mi omruzna i hi4 ne mi haresva,po skoro vuprosa e koi sa pove4e teq deto sa probvali ili teq deto ne sa,spored men pove4eto sa probvali,a dali sa produljili neznam!
Noaz sushto sum protiv cigarite,absolutno s dve ruce,no ne moga da se nalagam na horata,da pravqt kvoto si iskat,tova e tqhno reshenie i tehniq jivot i nikoi nqma da gi spre!az li4no ne vijdam smisul!
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Пробвах цигарите , правех са на някаф газар в 6 и 7 клас .Добре че не са пристрастих.Мразя цигарения дим , задимените помещения , и мразя и пушачите в повечето случаи.Твърдо против цигарите . Ако искам да направа нещо за кеф или да сам по различен има 1000 други начина .ако не просто сядам пред компа и стоя цял ден .
против цигарите съм обаче пуша от време на време. тъпо нали!ама кво да са прай.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
не пуша![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз не пуша !Първоначално написано от kurabiika
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
chestno kazano ne sym ochakvala tolkova nepushachi-brao horica...
az pusha...![]()
az sum zakleta nepu6a4ka
Аз също.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
I'am not like them,but I can pretend.The sun is gone,but I have a light.The day is done,but I'am having fun.
koito ne pu6i mlak![]()
Що не пусна анкета?
Аз по принцип не пуша, само в напрегнати ситуации.
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
pu6a i to mnogooooo!!!!!
Аз пуша!!!
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Азпуша, предпочитам да счупя някого от бои когато съм ядосан или нервен отколкото да пуша
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
i az sum protiv cigarite! te sa edin ot nai-lo6ite poroci, koito moje da ima 4ovek! a i ve4e ne sa na moda. bili sa, kogato baba mi e bila teen, za6toto togava cigarite sa bili trudno dostupni za 97% ot horata. a vsi4ki znaem 4e zabranenoto e nai-interesno! [/b]
az pusha! i to naposled7k mn mn...![]()
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
Непушачка съм!
moje6e i 1 anketa da naprai6Първоначално написано от POKO4A
За по-лесно 6е земе да напраиме анкетка!
bivsha pusha4ka sum za koeto sujelqvam!protiv cigartite sum!![]()
![]()
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.