- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
пуша и не мога да кажа че съм против цигарите![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не пуша. Госта дето в началото на темата нарежда едж-а, може само да се гръмне.
пуша и не мога да направя решителната крачка да спирам.просто не знам дали го искам.
Аз съм голям образ в цигарите. Пуша от време на време, обаче дори и да опитам да почна д апуша редовно не мога ако изпуша повече от 2 цигари на ден ми става гадно бахти кирията![]()
MI PONA4ALO NE PU6A..SAMO PONQKOGA...NO SAN PROTIV.
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Аз не пуша и се радвам за това.
Искам да задам един въпрос към пушачите:
Защо сте почнали да пушите,първоначално е било заради гъзарията нали,на 100 % съм сигурен, че е за това.А след това просто не сте могли да ги откажите,а ако случайно ги спрете след месец-два пак ги почвате само защото сте качили килограми като сте ги спряли.
Непушач съм и такъв ще си остана!
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
И аз така!!Ама успях вече да откажа майка ми! :PПървоначално написано от i'm so excited!
Az ne pu6aZa men tova e nqkva typotiq da se prai6 na vajen,koqto mnogo vredi na draveto i to ne malko.Protiv sam
\/ ПРОТИВ ЦИГАРИТЕ СЪМ!
8т. реклама
бан на профил
Първоначално написано от Loshoto_kote
Никога не казвай никога![]()
![]()
![]()
![]()
as puk pusha i mi xaresva i ne mislq da gi spiram sho ne moga pusha se pak ot 6 0ti klas a sa sam za 11-ti
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ne pusha.![]()
aBE hora vijte sq koit iska da pu6i mene li4no si me kefi kat izlqza nav1nka da zapalq edin fas da sedna nqkade a ne da si visq v nas kat nqkoi kibik p1k i ve4er kat sam v nas 6to da ne zapalq ko lo6o ima !?
If you wanna sm0ke , just sm0ke!!!!!!
Bez da znaq kak 6te v1rvq natat1k malko me e strah p1tqt ne e krat1k !
Първоначално написано от Bb/|Ka
mi vij...povecheto xora naistina pochvat poradi gazarqta no ne vsichki!naprimer az pochnax na 12 i to shtoto togava minavax nai golqmata kriza ot celiq mi jivot i kato se vrushtax ot daskaloto si vzex edna kutiq i ot tam zapochnax...nikoga ne sum mislila da gi otkazvam vseki ako iska moje da gi spre a az prosto ne iskam da spra....no ne pochvaite prosto ne pochvaite...{};}
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
az puuuu6aaaaaaaa
i az pu6a ne mi puka 4i sa trova probvala sam da gi otkaja ama ne stana zatfa i ne probvam da gi spra ve4e
i az sam na tva mnenieПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пуша ама съм против.
ami az pu6a kogato sam na kupon ili mi e super tapo![]()
Pusha i nqam namerenie da spra chesno kazano...ne hubau da pushish obache mene edna cigara me e spasqvala predi da napraq kakvato i da e glupost za koqto posle sha syjelqvam..trovq sa ama...pone ma uspokoqvat...ponqkogaaaaa \
Na koit mu e gotino da pushi na koit ne mu e...negov problem![]()
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Пуша само трева-крек и тютюн НЕ