- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
protiv-ne mi se mre mlda,v razcveta na silite si![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ami ne pu6a po princip, mn rqdko se slu4va.nqma i 5 cigari za 1 godina da sum izpu6ilano mislq 4e e super sexy da izdi6a6 cigareniq dim v liceto na pr ti am samo na buzik razbira se
![]()
moq nevinnost i greh.....
Аз от време на време пуша.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
пуша ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Да си кажа и аз мнението относно цигарите. И двамата ми родители пушат, но не много. Майка ми не изпушва и половин кутия на ден, а баща ми една , една и малко. Избягват да пушат покрай мен, но доста често се случва. На всеки един купон, в кафето, в дискотеката, навсякъде се пуши. (По-горе имаше един пост, че цигарите били на мода, когато бабата била теен. Ама аз не съм съгласен, защото цигарите винаги са се употрябявали и винаги ще се.) Ако прочетем на кутията, ще видим, че в една цигара има тютюн, катрани и окис. Когато един човек дръпне от цигарата той вдишва никотина, а издишва окиса и катраните. Околните вдишват тези неща и също им вреди, дори бих казал повече отколкото на самия пушач. Когато човек си знае мярката и не прекалява няма нищо толкова вредно в цигарите. Лошото при тях е, че водят до пристрастяване и понякога няма отърване от тях. И ако човекът е по-слабохарактерен това означава, че ще прекали.
Ако говорим за вредни работи, самият факт, че дишаме означава, че си вредим. Кислорода подпомага бързото разграждане на тъканите на човек и главната причина за стареенето. В големите градове ние не дишаме само кислород ами и много други работи. Само се замислете за изпаренията от всичките тези автомобили. Ми харанат, която ядем. Засмиляли ли сте се колко изкуствено започва да става всичко. Нитратите в зеленчуците, хранителните добавки и заместители. Ами дайте направо да легнеме и да мреме, защото си вредиме. Ако човек не прекалява няма нищо толкова вредно в цигарите. Разбира се трябва да е наясно, че когато човек е малък пушенето му вреди по особен начин. Подтиква растежа и пречи на човек да се развие пълноценно. Но човек не се развива вечно. До определена възраст, след това вече няма с какво толкова да навреди.
Конкретно по темата. Тъй като съм на 17 избягвам да пуша редовно. Но както казах съм изложен на дим в по-голямата част от времето си. Когато ми се удаде възможност пуша. Не съм против пушачите и никога няма да бъда. Това ще е все едно да съм против родители те си.
не пуша.но не съм против
Отдавна не пуша вече.
Не пуша и съм против всичко свързано с цигарите .. а на пушачите бих казала .. хора, съвземете се бе, тровите се ..
pusha no mi xaresva i ne iskam da gi otkazvam![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
i az pu6a ot vreme na vreme.prai mi kef oba4e ...abe ddz ne s1m protiv
KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...
pu6a i sam za cigarite !!!!!!!!!!!
белийв_ми'ф ебати намали го тоя аватар...
аз не пуша... ама другите кат ги кефи... мене честно казано дима от цигарите си ме кефи, ама нищо повече
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Аз също пуша!
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
Не пуша![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Против пушачите съм, гади ми се от противния дим... ма кво да ви убеждавам, вие сами намаляте живота си с години.... поне четете кво пише на опаковките бе...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ne pu6a no ne mi pre4at pu6a4ite. wse pak wseki re6awa sam za sebe si
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
Непушач!Мразя дима,цигарите и ..да не казвам всички,но поне повечето пушачи-слабохарактерни хора са..а на мен такива не ми се нравят![]()
пушачка съм
ne pusha i mislq nikoga da ne pusha
Eдинствено когато съм пиян и незнам кво става имам спомени че съм палил...иначе не ..
Против съм и пуша...хаха не не пуша,защото не намирам смисъл освен,ако нещо не е някое купонче...тогава даже и чалгата я понасям...Хора не пушете,няма за какво...супер глупаво е![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
много рядко пуша по купони или на някъф празник иначе не