- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
PROTIV!!!!![]()
Аз съм пушил точно 2 седмици и това преди 3-4 години ... Еми ... аааа стига уеее , мн са гадни , как можете да пушите хихихиИ все пак тва си е лично решение за всеки , аз съм твърдо непушач
![]()
И не пия![]()
Не пуша,но не съм и против-вярно гадни са,но всеки сам си решава ко да прай.![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Аз не пуша...Първоначално написано от POKO4A
Първоначално написано от Oyama
и аз съм такаПървоначално написано от 12345
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
pu6a4ka sym,kefi me i nqma da gi spiram. :P moga ama ne iskam.mn e qko kato ti se pu6i super ama super mnogo i da si zapali6 s nqkav kef cigarata.
аз не пуша![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз не знам дали съм споменавал,пушач съм,що,проблем ли има,а?А?
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
ne pusha
Pu6a i ne smqtam da spiram ne za6toto ne iskam a za6toto nemoga
Против! Не Пуша! И Не бих пишела...![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
protiv cigarite i mrazq da mi dimqt i mi umirisvat drexite laina racete im mirishat i zubite im julti pumiqri
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Не пуша , и нямам такива намерения !
az su6to \Първоначално написано от Cro`Cop
/
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
emi da znam 4e sigurno 6te mi kaje6,4e poneje az ne sum vurla pu6a4ka kazvam taka,no ne e vqrno,4e ne moje6."nqma nemoga,ima ne iskam"e kazal edin velik 4ovek.ne zabravqi tova.Първоначално написано от {PiSaNkAtA}_{MiMi}
ne na lajnata
не пуша ама съм близко![]()
ne pu6a4ite dano sme pove4e,dostatu4no se trovim kogato sme sred priqteli pu6a4i!![]()
![]()
Не пуша и нямам намерение да почвам
az ne pu6a i ne smqtam da propu6vam 6toto mi se struva grozno i gadno a ina4e nqmam ni6to protiv p6a4ite te neka si pu6at kato iskat
Не пуша
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "