- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- A DA VIDIME KOI SME POVE4E NEPUSHA4ITE ILI PUSHACHITE
пуша умерено, предимно трева в бонг.
цигари само по изключение, ако няма трева, нито бонг
abe pu6a redovno cigari ama tez det pu6at pove4ko treva nqma lo6o da zatapvat s cigari za po golqm efekt![]()
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
Pusha,obache,ako nqkoi pushi do men,a az ne i ne moga da disham ot pushaka.... ne sa gordeq mnogo ot tova che pusha,ama mi haresva.
![]()
az sum nepu6a4kaaa, dori ne sum opitvala (btw moje bi sum pisala v tazi tema, ama ne pomnq, a i me murzi)
be careful what you wish for 'cause you just might get it
I az ne pu6a , mrazq cigarite .
opitwal sum i cigari i masuri i nargile ama samo po vednuj , ne mi haresa ujss
ROCK will save the world
Непушачка съм
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Трябваше това да бъде анкета!Иначе аз пуша,но съм против пушачите!хаха![]()
Не пуша![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
po-princip ne pu6a,tazi godina za pruv put zapalih cigara,prosto ot lubopitstvo,mi 4estno kazano ni6to osobeno,posle vunqh ujasno![]()
tova be6e predi 2/3 meseca,imalo e momenti v koito mi se iska da zapalq,no kato kaja 4e NQMA da pu6a i to4ka![]()
браво ся кои ще преброи кои са и кои нета да видим кои сап овече !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
пуша от доста време и ми харесва, нямам никакво намерение да спирам...и миризмата на тютюн е мн яка!![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
аз не пуша. Преди пушех, но вече не ми харесва
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
и аз съм такаПървоначално написано от TakTak
![]()
po princip osuznavam 4e cigarite vredqt,no az pu6a!
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
Не пуша
Непушачииии,дръжте се...идвам при вас!Супер яко си е да не пушиш...с
az si pusha ama mislq 4e nemoga ve4e da gi spra![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
pussssssssssssshaaaaaaa
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Аз НЕ пуша!![]()
не пуша,но в квартала има едно момче,което пуши и като го гледа човек,как да не му се прииска???А и мисля,че цигарите не успокояват.Самият той казва "аз пуша,защото ми е готино,а не защото ..."
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
pusha![]()