- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, на колко години се обръснахте под мишниците?
Брех, брех, брех....добре, че не попита за някои други места!![]()
... Bring Back Hairly Pussies! \/
Шести клас.
Тогава като че ли нямах много нужда,но другите ми приятелки всички си ги махаха.
И тогава се минах.Но като открих,че няма нужда,почнах в седми клас.
Тогава имах.
Иначе си ги махам с коламаска или ако не съм на кеф епилаторче.
a,to i i takava tema imaПървоначално написано от shtampata
a po temata,7mi klas
Охоами аз много добре си го спомням този момент беше края на 5 клас...значи съм била хмм на 12 май,тъкмо беше станало по-топличко и аз исках да ходя с потничета и тогава за пръв път си почистих подмишниците.Хмм то всъщност не е било кой знае какво и все пак тряя да се маха
А за майка ми никакъв проблем-тя даже ми помагаше първите няколко пъти ( да уточня аз си ги махам с епилатор от самото начало
)
ПП брей брей тука пък 70% от момичетата за пръв път 7-8 клас?!?!Или послъгвате или имате ебати хормоните... Честно казано това не си го представям аз сега съм 8 клас и съм сигурна,че всичките ми познати (момичета) и приятелки си махат космите поне от 2 години!!!!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
6-ти клас![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Още не съм-ще изчакам да стана баба и да викам на децата "ако не слушаш ще ти завържа езика подмишница и след 1-2 дена влачене езика ти ще се скъса и ще тряя да си среша космите,а след миризмата която остава след сресване ще трябва да си купя нова четка)
Просто аз
6 клас- на 12 години бях![]()
на 12![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз на 12![]()
Абе темата е малко от 2006-та ;Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз бях на 11 4 срещу 5 клас. И не казвайте, че е рано. ИМам една приятелка я е срам да си вдигне ръцете.Иначе аз си ги махнах с депилатоар. Абоче ми е студено през зимата и сега не се. Даже оз и краката се ги очистих, като ходех на плаж лятото. Ама това 7 8 клас е много. Какви ли сте отдолу?
![]()
![]()
![]()
ПЛАШИЛИЩА
![]()
![]()
![]()
^ей, яко забавни сте тия 99![]()
ТЕМАТА Е ОТ 5 5 5 ГОДИНИИИ!!!![]()
МААААМКА МУ ! И 99-та започнаха да се обаждат ?! Е те са си е ебало мамата![]()
*И без това темата ще се заключи скоро ... \/
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Хмм... не се бях замисляла до сегаможе би 6 клас но не съм сигурна
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
7ми клас... и темата верно е стара - искрено се надявам авторката да е махнала вече въпросните косми![]()
НИКОГА не съм ги бръснала!! Махам ги само с епилатор.
Иначе ще те излъжа, защото аз когато си чистех краката минавах и мъхчето под мишниците, но вече косъмчета забелязах, че имам в 7 клас![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
5ти клас
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Бях на 12. С известна доза притеснение, попитах майка ми. Разбира се, като всяка жена прояви разбиране и това е, от тогава ги махам.![]()