- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, на колко години се обръснахте под мишниците?
Е, кажете, момичета, на колко години се обръснахте за пръв път под мишниците. Хайде, давайте!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
И аз тогава някъде..5-6 клас....не по-рано.Първоначално написано от ^Green_Lady^
Мисля че бях на 11г.
7 klas
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
На 10-11-когато ми поникнаха.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Чак не ми се вярва дете на 10-11 години да се стърже със самобръсначка под мишниците. Първо, защото мама не би разришила, и второ, на тази възраст едва ли сте си давали сметка, че това са косми, които трябва да се махат. Не вярвам докато сте скачали на ластик пред блока, да сте се гледали коя е бръсната и коя - не.
Admin-Coki:
Въпрос на развитие. При някои на 11 годишна възраст вече си има окосмяване под мишниците, което определено "е за махане" и други, при които няма изобщо.А и освен това приблизително на тая възраст навлизаме в пубертета, следователно никое момиче не би се чувствало добре като си вдигне ръцете пред някое момче иПървоначално написано от Bor4e Kamenoski
...
Аз лично нямах проблеми с майка ми, просто поговорих как се чувствам, а и тя знаеше за какво става въпрос, така че ми разреши.
mi kogato poniknaha-8mi klas mislia 4e be6e ama az si gi maham s epilator!
Emi za moe ogromno 6tastie, mnogo kusno, v sravnenie s moi pritelki, zapo4naha da mi se poqvqvat kosum4eta pod mi6nicite...imam poznati, na koito o6te 4kl im zapo4naha da rastut![]()
Ama na men kraq na 7klas mi se poqviha, i sq imam nqkfi 5-6 kosum4eta, suvsem tunki i gi maham s epilator i dori ne se use6ta bolka, 6tot sa prekaleno redki i tunki![]()
![]()
![]()
bqh 7 ili 8 klas ne pomnq to4no!
MAMA NQMA DA DADE????TI ZNASHE LI 4E PREDI 5-ti KLAS LQTOTO mama mi kaza 4e ne moga da hodq pove4e s kosmati kraka i mi gi mahna sobstvenoru4no s kola maska!I ot togava zapo4nah da si maham na krakata!S podmishnicite beshe sushtoto!Togava sum bila to4no na 10-11 godini!Izvinqvai oba4e kato imash kosmi i si momi4e nqma zna4enie na kolko si godini!Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
Ami nqkude kum 6-ti klas.Mnogo mi be6e pritesneno dali maika mi 6e mi razre6i,no jenata me razbra i ne mi suzdade problemi.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Хайде, чакам още отговори!!!!
Admin-Coki:
nepomnq![]()
Когато за пръв път забелязах нужда от това... Вече не помня... Тряа да почна да си пиша дневнбник за тея важни моменти![]()
Първоначално написано от ^Green_Lady^
6ти клас само че със Veet а не със самобръсначка, а сега ги махам с кола маска
14, predi towa nqmah
az na4aloto na 8mi klas moite bqha rysi4ki i vaosbhte ne se zabelqzvaha ma az typa i........ se minax hah;]
lqtoto na 5-ti za 6-ti ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ми махнах ги тогава когато имаше какво да махам...значи някъде 6-ти клас...Майка ми не ми създаде проблем като разбра..аз не че я бях питала де.... щот сигурно щеше да имаако я бях питала....
ама я изправих пред свършен факт.