.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аве нищо ти няма споко!!!Няма значение!!Споко!Кой ти гледа кви са ти срамните устни?!?!?Секс и толкоз!
    I can't live without you!!

гост за малко
    Guest

големите малки срамни устни

Големите "големи срамни устни" са по-секси
    След като стана ясно, че жените предпочитат по-големите мъжки полови органи, сега се оказва, че и мъжете имат подобни предпочитания към женските полови органи. Последните проучвания сочат, че повечето мъже се възбуждат повече при вида на голяма вулва. Тъй като големите и малки срамни устни са сред силните женски характеристики, по-големите им размери правят жената по женствена. Когато тези типично женски характеристики са така видими, мъжете ще знаят, че си имат работа с истински женствена жена и ще предпочитат такива жени пред други, които са с по-слабо изразени женски характеристики.

Повече ще прочетете на:
    ttp://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page46.htm

Guest
    не се притесняваи. моите пък са мн големи и наистина когато доиде време за лизане ме е срам малко но го преживявям

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Отдавна съм се премирила с тва нещо . Кво ми пука , че са такива Давай и ти мацка , ако някой те харесва и така ще те желае Пък и не е чак толкова зле .. има си дори предимства

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ioanna
    Guest

sramni uvisnali sladki6i

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Отдавна съм се премирила с тва нещо . Кво ми пука , че са такива Давай и ти мацка , ако някой те харесва и така ще те желае Пък и не е чак толкова зле .. има си дори предимства
    i az sam saglasna s tova. moite sa golemi i kafiavi na cviat. az gi smqtam za mn. grozni no mazete gi obozavat. zahapvat gi sas zabi i gi darpat i e stra6no gotino. moite v normalno sastoqnie visqt okolo 2-3 sm zaedno s klitora no kato gi raztegna stigat okolo5 -6 sm. mnogo sa so4ni. ako ima i drugi s takiva sladki6i i gi e sram ot tova pi6ete mi na adres megalabia@yahoo.gr i 6te ve nakaram da se gorgeete s tova

ioanna
    Guest

sramni uvisnali sladki6i

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не се притесняваи. моите пък са мн големи и наистина когато доиде време за лизане ме е срам малко но го преживявям
    ti ne si dobre da te e sram ot prekrasnata gledka i strahotnoto use6tane ot golemite i dalgi sramni ustni. pri tova golemite sramni ustni sa po 4isti, za6toto niamat te4enia poneze pazjat vlagali6teto ot prostudi. da ne te e sram izob6to daje. ti si super krasiva otdolu az sam sigurna za tova. otidi v sexylabia com da vidi6 za kakvo stava vapros i kolko po sexy e edna zena s kojlaci. pi6i mi na megalabia@yahoo.gr

Spored mene nqma ni6to sramno i ne se pritesnqvaite ot tova.

Град
    София
    Е па малки, големи все тая... Кво ти пука.. Тва е тялото ти, няма как да го промениш...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мен пък биха ме кефили големи джуки...

offf ama pisna mi be hora i taq tema se povtarq!!!!!!!!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си