.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    LA/4ikago/Sofia

Gadjeto na priatel/priatelka

Kajete si-slu4valo li vi se e da haresvate gadjeto na priatel/priatelka i kakvo ste predpriemali-ostaviali ste nestata taka,bez da pravite nisto,podtiskali ste jelanieto si ili ste napravili niakakva kra4ka,dali ste mu znak,bili ste s nego-ste e interesno vseki da spodeli Opita si v Tova,za da sumirame mnenia i da vidim dali 4esto se slu4va da tragnesh s priatelia/kata na niakoi tvoi priatel/priatelka i dali triabva da se pazim ot blizkoto si obkrajenie!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар.

Супер фен
    Случвало ми се е но е било моментно. Подтискам желанието си и толкоз. Немога да отнема момичето на приятел

Guest
    много пъти ми се е случвало да поттискам това желание,но веднъж не успях и тръгнах с бившето гадже на добър приятел,но нямаше проблеми и всичко е на 6+. Поговорихме си с него и всичко е ок

Ne mi se e slu4valo i ne bi bilo priqtno ,ako se slu4i.Puk i nikoga ne bih otnela gadjeto na dobra priqtelka!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

dobre 4e s priqtelkite mi nqmame to4no ednakuv vkus,taka nqma problemi,no kato se e slu4valo dve da si haresame edin pi4 obiknovenno i dvete se otkazvame

ne mi se e slu4valo..
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Категорично и твърдо - НЕ! ПРОТИВ СЪМ!
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    В България
    Даже и в момента съм в тази ситуация. Виждаме се там с конкретното момче.. ала бала.. не е нищо сериозно.. флирт..Колкото и егоистично да звучи аз си държа на приятелството с момичето,но просто така се получи!Се пак от всичко трябва да се вкуси нали,?!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Sofiq Grad
    Ei vsi4ki sme gre6nici...4ove6ko e NA mene mi se slu4va v momenta gajeto na edna priqtelka si pada po mene az po nego sy6to..i taka se polu4i 4e edin pat go napravihme posle go povtorihme Nqma ni6to stra6no stiga da ne ni hvanat :P 6oto i dvamata 6e sme ot dva stola na zemqta.Mislq 4e nqma da potretime 6oto se pak 6te e dosta naglo ot na6a strana....Abe hora obqsnete mi zashto se polu4ava taka imam gaje koeto obi4am mnogo toi sy6to ima momi4e na koeto dyrji i vkraina smetka pak go napraihme!Nqma spor zabraneniq plod e nai sladyk
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Никога не ми се е случвало, а и едва ли ще ми се случи...поне в това отношение умея да си слагам граници!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    ne mi se e slu4valo..
    Дано не ми се случва

Guest
    emi na mene mi se e slu4valo-edna moq mn dobra priqtelka hode6e s edno mom4e i dosta sled kato skysaha se bqhme vidqli s nego v edna diskoteka i se zabihme i taka az bqh m,nogo protiv i nqmamh nikvo namerenie da se hva6tam s nego -tq moita priqtelka kaza 4e nqma ni6to protiv imi be6e mnogo blagodarna 4e i kazah si4ko vednaga sled slu4kata i izobn6to ne sme si razvalqli otnmo6eniqta s neq i az trygnah s vaprosnoto mom4e i izkarahme 8 meseca

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Никога не съм прецаквала приятелка за такова нещо-1во,че е кофти спрямо нея и 2ро-няма смисъл да губиш приятелка за нещо,което можеш да имаш и с друг.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си