- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата крачка
При вас кой направи първата крачка.Вие или гаджето ви.
toi
a pri teb ?
....последния път тя....иначе не знам, не можахме да се разберем кой кого....просто се случи.![]()
az az.. te pove4eto mom4eta sa sramejlivi![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
То кат че ли в последно време излезе на мода момичето да прави първата крачка,макар че не е правилно... но поради обстоятелстватя.. почти винаги аз първа![]()
Почти винаги аз ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Между другото и на мен това ми прави впечатление.Първоначално написано от ComiX
Иначе.. при мен първата крачка направи той. Обикновено на мен не ми се налага да правя нищо.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
И какво му е неправилното?Първоначално написано от ComiX
Обикновено аз правя първата стъпка.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
az
az napravix purvata kra4ka,no 4estno da vi kaja kogato nqkoe momi4e q pravi vinagi e mn gotino. Pone na men mi e mn priqtno!!!![]()
За нас момичетата е унизително(поне за мене..)макар че го правя..Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Но това си е лично мое мнение![]()
Е то че е хубаво,хубаво е!Ама и на нас не ни е зле като я направите вие :PПървоначално написано от the_green_man
Tи си срам за феминисткото движение!![]()
ПО темата - за какво става въпрос? За целувка, секс, среща, хващане за ръка?