- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- DRUM&BASS
Първоначално написано от навигатора
Не съм казал, че техното е монотонно. Харесвам техно (виж за транс - не всичко). А за рапа - гласа не го разнообразява. Леле ти верно се изказа много жестоко. Рапа не е за пеенето и припяването, за да разнообрази бийта. Бийта просто подплътнява текста. Някой път виж колко е дълъг текста на някоя песен - препоръчвам ти DMX. И не съм смотаняк. Аз съм шибано копеле което до края на дните си няма да я харесва тая друсана музика.
и аз не съм казал, че си казал, че техното е монотонноказах, че повечето хора който не слушат такава музика(dnb, techno i dr..) си мислят така
хмм... и ми е чудно защо си толкова негативно настроен към dnb-то
като то има връзка с хип-хопа...тама тия стилове dnb, break beat и хип-хоп са свързани
бийтовете на хип-хопа се доближават до тези на dnb-a
примерно тоя roni size e dnb dj и продуцент и се занимава с хип-хоп
.Първоначално написано от навигатора
Просто наистина ми е монотонна - още като я чух не ме грабна, не ме привлече и от тогава. А и като гледам кви са голяма част от феновете им ми става некво кофти че така се зомбират.
то не, че и аз е слушам много dnb ама примерно е това дето го препоръчах по-горе е много яко.. поне мене ме кефи
иначе предпочитам техно пред всичко останало
http://store2.data.bg/jopena/DREAMX/Roni%20Size%20&%20Dj%20Krush%20-%20Live%20Spoon%20Dark%20Drum'n%20Bass.mp3
Е тва беше много тъпо изказване... слушала съм доста чалги и мога определено да кажа,че в повечето песни текста е 5реда, а припева се повтаря 10пъти...ако тва не е едно и също-не знам... а има дръм и дръм, като не те кефи еднообразно, ще си изтеглиш разнообразно...блаааа мога да ти кажа-ти си ограниченаПървоначално написано от strawberry
И не музиката зомбира, ами човек сам се зомбира![]()
Само друсляците го слушат тва.
2т. системно
е и аз го слушам и не съм от така наречените "друсляци" хмПървоначално написано от Amayo
и ме кефи много тая музика повече от всяка друга
Ми начи си позьорка и подражаваш на друсляци - демек още по жалка картинка.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Я виж ти, нещо ново научавам... позьор си щом се кефиш на дръмче и не друсаш...колко интересно. Голям мислител ще станеш ти =D> =D> =D>
Какви са "феновете" на DnB?
Отговор: 2 типа
1. Жалки типове, отиват на някое парти предрусват, не знаят какво става около тях. На следващия ден се хвалят ( в интерес на истината точно като чалгарите ), как снощи еди-кой-си бил взел х бонбона и припаднал... уникално.
2. Позьори, които слушат тази музика, само защото в последната година стана доста актуална.
end.
Hymm stranno dali imate nablydeniq na sityaciqta s razvitieto na electronnata muzikav Anglia, Ispaniq. Germaniq no tozi stil navliza dosta i nqma da se uchudq do 3-4 godini da e v Bulgaria i izmestil house/trance
Poslednite Promo-ta koito mi nosiha ot gostyvania v MANIA i CACAO BEACH na DJ kato Victor Calderone, G-pal, V-sag... i podobni sydarjaha dosta razrabotki [pod razrabotki govorq malki gragmenti i elementi v osnovnoto zvychene na trackovete] nad DnB makar da ne sa v tehen stil..
izglejda vseki se opitva da se naglasq...a shto se otnasq kolko narod vzema na DnB partita...ami dosta sa..no.... kakto se kazva..jivota si tehen...
Pozdravi
DjEm0