.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: DRUM&BASS

Цитирай Първоначално написано от навигатора
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    по принцип слупам техно
    но имам няколко dnb сетчета
    е това Roni Size & Dj Krush - Live Spoon Dark Drum'n Bass е много добро
    http://store2.data.bg/jopena/DREAMX/...9;n%20Bass.mp3

WILD__BOY ти си смотаняк
    като не те слушаш и не разбираш от такава музика не пиши
    това бях аз
    и хората който не харесват такъв вид музика си мислият че тя е мнотонна е еднообразна. свъщност музика като попа и хип-хопа са доста по монотонна от technoto,dnb и разни такива стилове. В попа и хип-хопа има глас който ги разннобразява е това е.....във всяка музика има повторения и в хип-хопа и попа те са много по малко от колкото в днб-то

Не съм казал, че техното е монотонно. Харесвам техно (виж за транс - не всичко). А за рапа - гласа не го разнообразява. Леле ти верно се изказа много жестоко. Рапа не е за пеенето и припяването, за да разнообрази бийта. Бийта просто подплътнява текста. Някой път виж колко е дълъг текста на някоя песен - препоръчвам ти DMX. И не съм смотаняк. Аз съм шибано копеле което до края на дните си няма да я харесва тая друсана музика.

и аз не съм казал, че си казал, че техното е монотонно казах, че повечето хора който не слушат такава музика(dnb, techno i dr..) си мислят така
    хмм... и ми е чудно защо си толкова негативно настроен към dnb-то
    като то има връзка с хип-хопа...тама тия стилове dnb, break beat и хип-хоп са свързани
    бийтовете на хип-хопа се доближават до тези на dnb-a
    примерно тоя roni size e dnb dj и продуцент и се занимава с хип-хоп

Цитирай Първоначално написано от навигатора
    и аз не съм казал, че си казал, че техното е монотонно казах, че повечето хора който не слушат такава музика(dnb, techno i dr..) си мислят така
    хмм... и ми е чудно защо си толкова негативно настроен към dnb-то
    като то има връзка с хип-хопа...тама тия стилове dnb, break beat и хип-хоп са свързани
    бийтовете на хип-хопа се доближават до тези на dnb-a
    примерно тоя roni size e dnb dj и продуцент и се занимава с хип-хоп
    .
    Просто наистина ми е монотонна - още като я чух не ме грабна, не ме привлече и от тогава. А и като гледам кви са голяма част от феновете им ми става некво кофти че така се зомбират.

то не, че и аз е слушам много dnb ама примерно е това дето го препоръчах по-горе е много яко.. поне мене ме кефи
    иначе предпочитам техно пред всичко останало
    http://store2.data.bg/jopena/DREAMX/Roni%20Size%20&%20Dj%20Krush%20-%20Live%20Spoon%20Dark%20Drum'n%20Bass.mp3

/wan`a`doo/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry
    Мен лично изобщо не ме радва тая музика...Предпочитам хиляди,милиони пъти чалгата пред това да сипроглуша ушите с тая музика,която в продължение на часове повтаря едно и също....
    Е тва беше много тъпо изказване... слушала съм доста чалги и мога определено да кажа,че в повечето песни текста е 5реда, а припева се повтаря 10пъти...ако тва не е едно и също-не знам... а има дръм и дръм, като не те кефи еднообразно, ще си изтеглиш разнообразно...блаааа мога да ти кажа-ти си ограничена
    И не музиката зомбира, ами човек сам се зомбира

Супер фен
    Само друсляците го слушат тва.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    е и аз го слушам и не съм от така наречените "друсляци" хм
    и ме кефи много тая музика повече от всяка друга

Голям фен
    Град
    Compton
    не слушам обаче тая картинка ме кефи много :

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    е и аз го слушам и не съм от така наречените "друсляци" хм
    и ме кефи много тая музика повече от всяка друга
    Ми начи си позьорка и подражаваш на друсляци - демек още по жалка картинка.
    2т. системно

/wan`a`doo/
    Guest
    Я виж ти, нещо ново научавам... позьор си щом се кефиш на дръмче и не друсаш...колко интересно. Голям мислител ще станеш ти =D> =D> =D>

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Какви са "феновете" на DnB?
    Отговор: 2 типа
    1. Жалки типове, отиват на някое парти предрусват, не знаят какво става около тях. На следващия ден се хвалят ( в интерес на истината точно като чалгарите ), как снощи еди-кой-си бил взел х бонбона и припаднал... уникално.
    2. Позьори, които слушат тази музика, само защото в последната година стана доста актуална.
    end.

Hymm stranno dali imate nablydeniq na sityaciqta s razvitieto na electronnata muzikav Anglia, Ispaniq. Germaniq no tozi stil navliza dosta i nqma da se uchudq do 3-4 godini da e v Bulgaria i izmestil house/trance
    Poslednite Promo-ta koito mi nosiha ot gostyvania v MANIA i CACAO BEACH na DJ kato Victor Calderone, G-pal, V-sag... i podobni sydarjaha dosta razrabotki [pod razrabotki govorq malki gragmenti i elementi v osnovnoto zvychene na trackovete] nad DnB makar da ne sa v tehen stil..
    izglejda vseki se opitva da se naglasq...a shto se otnasq kolko narod vzema na DnB partita...ami dosta sa..no.... kakto se kazva..jivota si tehen...

Pozdravi

DjEm0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си