- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li.... po 4ata
bihte li oti6li na sre6ta po 4ata.ne 4e me interesuva,ama iskam da vi pitam
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Едва ли ще искаш да питаш ако не те интересуваПървоначално написано от vse taq
Не винаги бих отишла...зависи колко съм сигурна и колко съм повярвала в съответния човек...плюс това има хора, които са едни в чата, а други реално...Но първо трябва да съм опознала човека - в противен случай не бих си уговорила среща...Лично аз съм ходила само веднъж на такава, но не останах доволна и си провалих отношенията с този човек дори и в чата...
![]()
ми да шо да не .... 6а е забавно ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ходих няколко пъти и останах разочарован
Ами с човекът,с когото бях супер много време и той много ме обичаше,се запознахме точно така.Сега сме се разбираме чудесно![]()
abe kvo mi pi6ete vse edno me interesuva![]()
EVALATA PEDERASTEE, kuv si zabavenПървоначално написано от vse taq
Ходил съм на няколко срещи и мога да ви кажа,че е добро.![]()
Примерно с последната ми приятелка се бяхме запознали така....даже е от форума.![]()
Zavisi ot 4oveka.Trqa da me e vpe4atlil silno s ne6to za da otida,no i ne iskam mnogo sqka6.To sqkvi hora se sre6tat v 4ata i ne bih riskuvala mnogo.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Ооо, аз и снимки не давам на тия от чата, та на среща ше хода!![]()
В интерес на истината съм ходила два пъти. Първия път беше с един пич, с който си пишехме в продължение на 4 месеца, а втория път с едно момче, с което само един път си бяхме писали и до ден днешен се чудя как така се навих ама не съжалявам де, пича е супер свестен и тия дни даже пак ше се видим. Някой трябва бая да се е постарал и да ми е направил супер добро впечатление за да се навия да се видим!
ne
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
az sum hodil i sum ebal ako tva pita6 ama 1 na milion e da popadne6 na qkaПървоначално написано от vse taq
![]()
Амии аз съм ходила на такива срещи - два пъти! От първата излезе дълготрайно приятелство и ето вече втора година супер много се имам с това момче, а от втората една красива връзка...![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ходила съм веднъж и аз намерих едно приятелство така което още съществува![]()
обаче вече мисля че няма да се навия да ходя пак![]()
"Целувка за лека нощ"
В момента не.
Ami da bih...tochno taka se zapoznah s bifshiq mi priqtel ..no si chatihme okolo godina![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
И аз съм на същотото мнение излизала съм 2 пъти а не по точно 3 ...3-тия бът беше с една мацка!Много добри приятелки станахме пък за другите 2...горките момчета ...приятели сме си особенно с единия жалко че замина за софия ппък другия ся ми сърдит хахахахаПървоначално написано от i'm so excited!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
веднъж ходих не беше кой знае какво![]()
abeee 4ata ubiva emociqta iii po princip sre6tite ne mi se polu4avat 6totoo sum super emocionalno i ne6to ne mogat da me razberat drugite[/list]
Mnogo puti sum hodil 90% ne bqha spulo4livi ama ostanalite 10%... wow nqmam dumi ... vednu6 bqh zaradi priqtel s nego i dve pi4ki ... ednata kaza dve dumi na krus i si pazaruva6e dokato drugata se natiska6e s moq priqtel ..... mn tupo ... okaza se oba4e 4e pazaruva6tata me e haresala i utre sum pk s neq... dali da i vurja tenekiq!!!!!!!????????![]()
eee ne vruzvai momi4eto, 6e bude gadno, puk i purvata vi sre6ta ne e bila tolko lo6aПървоначално написано от JeAsUS
dai i vtori 6ans
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от jmutsy
i az mislq taka!
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Аз веднъж ходих ама тя се оказа на 36 пък аз съм на 18,така че вече няма да пробвам
First rule - I rule
haha chatih 1 sedmica s neq i izleznahme ! Sreshtata beshe dosta spoluchliwa ... eto zashto hodim![]()