.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84

Град
    Под морето, над небето
    Аз съм ходила само 1 път и въобще не съжалявам..Благодарение на чата, са си имам най-добрия приятел на света \/ запознахме се в чата и след 1 седмица..или по-малко ми предложи да се срещнем..Не знам как така се съгласих, ама си прекарах супер, признавам в началото ми беше супер притеснено, ама после кат го видях и се запознах с него по-добре..КЕФФ

abe 4ata e 90% iliuziq i mislq 4e ne bih otishla na takava sreshta...oshte po malko da si tursq gadje po 4ata....tupo e

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

ми отидох веднъж и с сега тя ми е най-добрата приятелка вече 5 години така
    M2O Musica allo stato puro!

mi zavisi ot samiq 4ovek.ako mi e priqten 6to puk da ne se zapoznaem i pone friens da stanem

Голям фен
    Otidox vednaj i umrqx ot skuka.Ebati mom4eto ne gleda futbol ne xodi po diskoteki egati ujasa.Interesuva6e se edinstveno ot astronomiq, i ako si spomnqm dobre se kazva Qvor.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

king_of_depression
    Guest
    Ами аз съм ходил веднъж...и намерих любовта на живота си

Голям фен
    Град
    sofia
    zavisi ot situaciqta no v povecheto sluchai ne
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Страмно..едвали ако не те инт. щеше да питаш!Както и да е.. твой проблем!Нека да отговоря..
    Зависи от много неща(Ахх..защо във всички постове използвам тeзи думи,Мамка му )
    Та..да си продължа мисълта:
    Зависи от хората..дали говорим за близки хора,имам предвид..хора с които съм си чатила от много време и един вит съм се опознала с тях(макар..в чата някои неща да не са много реални и хората да не са такива за каквито се представят...но това е друга тема)
    Може би..бих!Може би..
    Но ако не го познавам!Говорим за чат от 2 - 3 дена..примерно!
    Не,определено не бих..
    [color=

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

Re: bihte li.... po 4ata

Цитирай Първоначално написано от vse taq
    bihte li oti6li na sre6ta po 4ata.ne 4e me interesuva,ama iskam da vi pitam

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

KOGO SE OPITVASH DA ZABLUDISH !!!!!!!!! xaXAXxxaxAXAXxaxAXxaxAXx
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest

queen_of_depression

Ами аз отидох веднъж.... и намерих любовта на живота си

Супер фен
    Не бих!Макар,че за малко веднъж да отида!

Град
    София
    Ами честно да си кажа не бих, макар че зависи от много неща. Случвало ми се е да ходя на такава среща, но момичето с което излязох е бивше гадже на един мой много добър приятел. Предполагам не се брои Иначе така да се запозная с някое абсолютно случайно момиче в чата и да изляза с нея...Не ми се вярва

Re: bihte li.... po 4ata

Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    Цитирай Първоначално написано от vse taq
    bihte li oti6li na sre6ta po 4ata.ne 4e me interesuva,ama iskam da vi pitam
    Едва ли ще искаш да питаш ако не те интересува Не винаги бих отишла...зависи колко съм сигурна и колко съм повярвала в съответния човек...плюс това има хора, които са едни в чата, а други реално...Но първо трябва да съм опознала човека - в противен случай не бих си уговорила среща...Лично аз съм ходила само веднъж на такава, но не останах доволна и си провалих отношенията с този човек дори и в чата...
    Същата работа

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Аз съм ходила само веднъжи оттогава се зарекох повече да ходя на срещи от чата

az sym hodila po mnogo 4at sre6ti no ne specialno zaradi mom4e koeto trqbva da mi stane gadje ami prosto ei taka s priqteli s koito sym 4atila mn vreme
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    София.
    Ходил съм 2-3 пъти.
    1-вия път беше невероятен за мен ( аз съм на 14 ).
    Срещнах момиче което бе на 16 , богато красиво мило ..
    А бе нещо като фантазия за момче като мен..
    Излизахме на разни места.. целувахме се..
    А бе.. какво да кажа заради тази среща ходих и на други.
    Срещнах много добър приятел , споделях/и още споделям всичко с него ,ходиме насам-натам с него абе...
    3-тия път УЖ излизах с "МНОГО КРАСИВО МОМИЧЕ" Което се оказа че е 3 години по-голямо от мене и към 85 кила
    - Най гадното нещо което ми се беше случвало ..срам ме беше да ходя по улиците с нея , 170 висока 85 кила ..
    Иначе - Ако ме поканят и сега , и ако я/го познавам поне от месец/2 бих отишъл.
    Забравих ( сега не ми се редактира).
    Срещнах момичето в което се влюбих от пръв поглед.
    Чатихме , говорихме ,обсъждахме , смяхме се ..
    1 ден тя каза : айде да те водя с мойта компания на дискотека..
    И аз не мога да и откажа..отидох.. разбрахме се да се чакаме на стълбите пред Дискотека "Амор" в .. 5 часа мисля че беше ..забравих.
    Отидох 5 минути по-рано.
    Чаках Чаках ... няма я...
    След 25 минути чакане реших да и се обадя по ДжиЕсЕм-а..
    Обадих и се тя дигна , и се чуваше страшно силна музика , не се чувахме само изхабих 3-4 лева от ваучера
    Реших да вляза да я потърся.
    Търсих ,търсих и не намерих.
    По 1 време 1 момче ме хвана за блузата и ме дръпна и ме заведе при момичето което търсех.
    Тогава се учудих " я баа к'во е т'ва момиче к'во и правя в скута ? "
    И тогава се запознахме лично.
    Танцувахме там к'вот правихме тръгнахме си , обаче на следващия ден ми откраднаха телефона и ,и загубих телефона"Сега разправят че дошъл е краят , НЕ МИСЛЯ ДА ОТСТЪПВАААМ" (това от реклама няма значение.)
    И сега и нямам телефона , не мога да я намеря в мирката.
    И ме е много яд , много.

По темата : Не съм против срещите от чата , не съм и много за.
    Има такива хора който могат да ти сторят зло.
    Има и такива който могат да направят живота ти фантазия , примерно ако човек има живот като моя....
    За това сега мисля пак да почна да чатя , туко-виж съм си намерил някое момиче отново.
    Днес гаджето така и така ме заряза , аз поне съм свикнал.
    Мога да се сдобря с нея - НО НЯМА !
    Защото както обичам да казвам, :
    Мъж не лиже там където е плюл.
    Това е малък пример от мен защо съм за и защо против за срещите от чата.: )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ходих веднъж и повече не мисля да го правя,защото тоя беше такъв олигар,че ми стана лошо

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами по принцип не бих щото...незнам точно но не бих.
    един път го направих и с момчето бяхме 2 месеца заедно марак че в крайна сметка разбрах че всичко е било само за да легна с него.затова мисля че човек не трчбва да се доверява на непознати.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ами с човекът,с когото бях супер много време и той много ме обичаше,се запознахме точно така.Сега сме се разбираме чудесно
    i pri men se sluchi tva samo che sq ne se razbirame koi znae kolko chudesno ama .. kasmet
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Зависи...ако сме си чатили достатъчно дълго време,така че той да спечели доверието ми с удоволствие бих се срешнала с него.Да не забравяме обаче и рисковете които носят едни такива срещи-не винаги този който заварваме на срещата е човекът с който сме си чатили Лично аз до този момент не съм ходила на срещи от чата,защото що се отнася до връзки мисля че това трябва да се случва извън кибер пространството

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Фен
    Град
    Там някъде!
    Ами ...бих отишла....защо не....аз така съм се запознавала с адски много печени хора Е естествено хората трябва да се подбират...а не е така чатиш си с някой .. не знаеш даже как се казва и айде да се видиме....има ги сякви гадове по чатовете и трябва да се внимава...
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi az li4no ne bih oti6la!no si zavisi de!ti si re6ava6!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    бих отишла и съм ходила,няма нищо лошо,само внимавайте да не попаднете на кофти човек
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си