- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li.... po 4ata
Аз съм ходила само 1 път и въобще не съжалявам..Благодарение на чата, са си имам най-добрия приятел на света \/
запознахме се в чата и след 1 седмица..или по-малко ми предложи да се срещнем..Не знам как така се съгласих, ама си прекарах супер, признавам в началото ми беше супер притеснено, ама после кат го видях и се запознах с него по-добре..КЕФФ
![]()
ne da ne sam nqkva izpadnala kurva
ми отидох веднъж и с сега тя ми е най-добрата приятелка вече 5 години така![]()
M2O Musica allo stato puro!
mi zavisi ot samiq 4ovek.ako mi e priqten 6to puk da ne se zapoznaem i pone friens da stanem
Otidox vednaj i umrqx ot skuka.Ebati mom4eto ne gleda futbol ne xodi po diskoteki egati ujasa.Interesuva6e se edinstveno ot astronomiq, i ako si spomnqm dobre se kazva Qvor.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Ами аз съм ходил веднъж...и намерих любовта на живота си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi ot situaciqta no v povecheto sluchai ne
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Страмно..едвали ако не те инт. щеше да питаш!Както и да е.. твой проблем!Нека да отговоря..
Зависи от много неща(Ахх..защо във всички постове използвам тeзи думи,Мамка му)
Та..да си продължа мисълта:
Зависи от хората..дали говорим за близки хора,имам предвид..хора с които съм си чатила от много време и един вит съм се опознала с тях(макар..в чата някои неща да не са много реални и хората да не са такива за каквито се представят...но това е друга тема)
Може би..бих!Може би..
Но ако не го познавам!Говорим за чат от 2 - 3 дена..примерно!
Не,определено не бих..
[color=
Първоначално написано от vse taq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOGO SE OPITVASH DA ZABLUDISH !!!!!!!!! xaXAXxxaxAXAXxaxAXxaxAXx
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами аз отидох веднъж.... и намерих любовта на живота си![]()
![]()
Не бих!Макар,че за малко веднъж да отида!
Ами честно да си кажа не бих, макар че зависи от много неща. Случвало ми се е да ходя на такава среща, но момичето с което излязох е бивше гадже на един мой много добър приятел. Предполагам не се броиИначе така да се запозная с някое абсолютно случайно момиче в чата и да изляза с нея...Не ми се вярва
![]()
Същата работаПървоначално написано от Death^Forever
![]()
Аз съм ходила само веднъжи оттогава се зарекох повече да ходя на срещи от чата![]()
az sym hodila po mnogo 4at sre6ti no ne specialno zaradi mom4e koeto trqbva da mi stane gadje ami prosto ei taka s priqteli s koito sym 4atila mn vreme
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ходил съм 2-3 пъти.
1-вия път беше невероятен за мен ( аз съм на 14 ).
Срещнах момиче което бе на 16 , богато красиво мило ..
А бе нещо като фантазия за момче като мен..
Излизахме на разни места.. целувахме се..
А бе.. какво да кажа заради тази среща ходих и на други.
Срещнах много добър приятел , споделях/и още споделям всичко с него ,ходиме насам-натам с него абе...
3-тия път УЖ излизах с "МНОГО КРАСИВО МОМИЧЕ" Което се оказа че е 3 години по-голямо от мене и към 85 кила![]()
![]()
- Най гадното нещо което ми се беше случвало ..срам ме беше да ходя по улиците с нея , 170 висока 85 кила ..
Иначе - Ако ме поканят и сега , и ако я/го познавам поне от месец/2 бих отишъл.
Забравих ( сега не ми се редактира).
Срещнах момичето в което се влюбихот пръв поглед.
Чатихме , говорихме ,обсъждахме , смяхме се ..
1 ден тя каза : айде да те водя с мойта компания на дискотека..
И аз не мога да и откажа..отидох.. разбрахме се да се чакаме на стълбите пред Дискотека "Амор" в .. 5 часа мисля че беше ..забравих.
Отидох 5 минути по-рано.
Чаках Чаках ... няма я...
След 25 минути чакане реших да и се обадя по ДжиЕсЕм-а..
Обадих и се тя дигна , и се чуваше страшно силна музика , не се чувахме само изхабих 3-4 лева от ваучера![]()
Реших да вляза да я потърся.
Търсих ,търсих и не намерих.
По 1 време 1 момче ме хвана за блузата и ме дръпна и ме заведе при момичето което търсех.
Тогава се учудих " я баа к'во е т'ва момиче к'во и правя в скута ? "
И тогава се запознахме лично.
Танцувахме там к'вот правихме тръгнахме си , обаче на следващия ден ми откраднаха телефона и ,и загубих телефона"Сега разправят че дошъл е краят , НЕ МИСЛЯ ДА ОТСТЪПВАААМ" (това от реклама няма значение.)
И сега и нямам телефона , не мога да я намеря в мирката.
И ме е много яд , много.
По темата : Не съм против срещите от чата , не съм и много за.
Има такива хора който могат да ти сторят зло.
Има и такива който могат да направят живота ти фантазия , примерно ако човек има живот като моя....
За това сега мисля пак да почна да чатя , туко-виж съм си намерил някое момиче отново.
Днес гаджето така и така ме заряза , аз поне съм свикнал.
Мога да се сдобря с нея - НО НЯМА !
Защото както обичам да казвам, :
Мъж не лиже там където е плюл.
Това е малък пример от мен защо съм за и защо против за срещите от чата.: )
Ходих веднъж и повече не мисля да го правя,защото тоя беше такъв олигар,че ми стана лошо![]()
ами по принцип не бих щото...незнам точно но не бих.
един път го направих и с момчето бяхме 2 месеца заедно марак че в крайна сметка разбрах че всичко е било само за да легна с него.затова мисля че човек не трчбва да се доверява на непознати.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
i pri men se sluchi tva samo che sq ne se razbirame koi znae kolko chudesno ama .. kasmetПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Зависи...ако сме си чатили достатъчно дълго време,така че той да спечели доверието ми с удоволствие бих се срешнала с него.Да не забравяме обаче и рисковете които носят едни такива срещи-не винаги този който заварваме на срещата е човекът с който сме си чатилиЛично аз до този момент не съм ходила на срещи от чата,защото що се отнася до връзки мисля че това трябва да се случва извън кибер пространството
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ами ...бих отишла....защо не....аз така съм се запознавала с адски много печени хораЕ естествено хората трябва да се подбират...а не е така чатиш си с някой .. не знаеш даже как се казва и айде да се видиме....има ги сякви гадове по чатовете и трябва да се внимава...
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
emi az li4no ne bih oti6la!no si zavisi de!ti si re6ava6!
бих отишла и съм ходила,няма нищо лошо,само внимавайте да не попаднете на кофти човек![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love