- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li.... po 4ata
mnogo rqdko edinstveno ako poznavam 4oveka mn dobre i si 4atq s nego ot izvestno vreme.do sega nikoga ne sum hodila na takova zapoznanstvo.ako se zapoznaq s nqkoi ot 4ata to 6te bude bez da iskam,a puk i nikoga ne moje6 da znae6 kakvo te o4akva,riska e golqm.no obiknoveno ako nqkoi "tolkova mnogo" iska zapoznanstvo 6te go potursi i po drug na4in.
няма любов
Не
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Защо пък не?
Не виждам нищо лошо в срещите от чата. Така съм срещнала много приятели. С една такава среща намерих дори и сегашния ми приятел, с който сме вече доста дълго. Не съм против тях твърдо.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
що не
spamПървоначално написано от Party_Maker
Mi nqmam ni6to protiv .. taka se zapoznah s nai-dobrata mi fr![]()
i'm so excited! написа:
Абсолютно съм на същото мнениеПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
razbira se
Първоначално написано от niki7o
аз и гадже съм забивал покрай чата. тва е мн добър начин за запознанство,откъдето и да го погледнеш.
Ходила съм на страшно много срещи. Чатя от 7 години все пак. Дори с приятеля ми, с който сме от 10 месеца, се запознахме по чата.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Da za6to ne mn e zabavno i taka se zapoznavam s mn hora![]()
ami.......da,bih izlqzla na sreshta s nqkoi ot chata.![]()
![]()
ми аз със моето момиче с което ходех година и половина се запознахме по чатаПървоначално написано от vse taq
Hodih vednaj predi mnoooogo vreme i se razocharovah strashno mnogo zashtoto az ochakvah edno a to beshe savsem razlichno i si kazah che poveche niama da otida
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ne![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
детските работи отдавна вече преминаха![]()
Еми...да![]()
![]()
И каква е разликата дали ще се запознаете в обща компания,на дискотека или в чата?Вярно може да излъже за външния вид,но малко или много можеш да разбреш що за човек е,защото общувате доста макар и по този начин.Ако си чатите 1-2 месеца няма как да те лъже.Просто в 1 момент ще се издаде.Сега не съм на мнението на 1 мой обожател,който след 1 месец чат каза,че е влюбен в мен и го повтаря до сега-3 години по-късно.За мен трябва да има непременно личен контакт,но какво като се запознавате там.И аз не съм много за тези неща,обаче след 2 месеца чат по 2-3 часа на ден навих момчето да пием кафе,после излизахме напред-назд и сега сме заедно 2 години.И не го направих,защото съм се влюбила в него,а защото ми допадна като разсъждения.А да и за нищо не ме излъга.
Ne predi da sam opoznala adski dobre 4oveka