- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da si vurna lubovta mu!!!pls pomagaite!!!
zdraveite!ne mi se pi6at bezmislenno dulgi temi no eto tova e istoriqta mi i iskam pomo6t za6toto neznam kakvo da pravq!!!!pls
nai-nakratko minalata godina hodih blizo 4 meseca s edno mom4e az sam na 15 toi v momenta e na 18 i taka ...vsi4ko be6e kato v prikazka toi me obi4a6e bezumno kakto i az nego...bqh istinski 6tastliva!neznam kak se stekoha obstoqtelstvata no skusahme za6toto toi se vurna pri biv6ata si priqtelka!mnogo puti mi e kazval 4e az sam mnogo pove4e za nego ot neq i t.n ne sum zgafila s ni6to i neznam kakvo to4no se slu4i!sega go obi4am pove4e ot predi no toi e s neq....4esto mi pravi nameci celuva me iska da e s men use6tam go vsqka6 o6te izpitva ne6to kum men no vsqka6 ne6to go spira i v drug moment vse edno za nego sum nikoq!!!
naistina toi e purvata mi istinska lubov i kogato go zagubih osuznah kakvo imah do sebe si!az sam edno ot nai haresvanite momi4eta v u4ili6te i izob6to no men nikoi ne me interesuva slqpa sum za drugite!po dqvolite moga da imam vseki no ne i nego!naistina me boli mnogo!iskam da si vurna lubovta no ne znam kak?ne go razbiram prosto ako napravq purvata kra4ka neznam kakvo 6te posledva za6toto toi vinagi se darji razli4no!vsqka6 ima 4asti4ka ostanala v nego koqto vse o6te me obi4a ...no neznam ka da q vuzplamenq otnovo!!!molqvi pomognete mi kak da si go vurna??????????mersi predvaritelno!!!
"usmihvai se dori kogati ti e mu4no,za6toto nikoga neznae6 koi 6te se vlubi v usmivkata ti"