Zdraveite iskam da vi pomolq za suvet shoto veche neznam koi da pitam... az sum na 15 godini skoro stavam na 16 .. haresvam edno momche daje sum adski vlubena v nego .. toi e na 27 godini ... zapoznahme se po chata i veche dosta vreme si pishem neznam chak i az nme moga da povqrvam kak stana no za 1-vi put az obicham tolkova silno nqkoi strah me e da ne go zagubq znam che kato se vidime shte mu haresam vunshno a i .. toi ne spira da se smee s men shoto az samo gluposti drunkam axxa ! strah me e da ne se precaka sichko zaradi edna moq luja a tq e che .. toi misli che sega pravq 17 a ne 16 neznam kakvo da pravq... napravo se poburkvam.. a i vse pak toi e na 27 hora... ami ako sme zaedno maika mi i bashta mi kak da se razbera i s tqh lele mnogo sum oburkana nadqvam se da si kajete mnenieto!no iskam da sum s nego!!! nasitina tova e izgraqshta lubov ... a puk znam che i toi e taka no se pritesnqva zaradi godinite a i vse pak nie sme ednakvi s nego v smisul che imame vseki koito si iskame i sme nepostoqnni i lujem horata ( v lubovta stava vupros) kakvo da pravq?!