.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

За Доктора

Значи правиха ми операци на фимоза отрязаха малко от кожичката и когато позарастна има едно като топче насабрана кожа на едно място там кадето е рязано и ме мога да си забеля главичката в смисал само да я дръпна леко кожата и тои да се оголи ХЕЛп.!

Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...
    Май пак ще ти се наложи да отидеш на операция!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Здрасти, хайде малко по-подробно и ясно да ми обясниш проблема в лично съобщение. Преди колко време са ти правили циркумцизията, каква е била степента на фимозата и кога се е появило т.н. топче?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Zna4i predi okolo 14 dena mi e pravena operaciata.
    Dnesh hodih pri doktora i toi mi izpisa nqkakvo krem4e da go maga i top4enceto 6tqlo da se mahne i 6tqla da se otpusne utre 6te otida da si vzema tova krem4e nadqvam se da se opravi . BLagodarq vi za vnimanieto

Супер фен
    Град
    Sofia
    Добре е да кажеш какво е кремчето все пак!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    ami Triderm MAZ

Triderm vinagi go izpisvat.Daje i na hora, koito imat problem s koji4kata i ogolvaneto, no ne sa operirani. Dano ti e kazal nestho vajno-kogato se majesh s tozi krem, trqbva da si majesh koji4kata otvyreshnata strana.Toest,kogato si go zagolish,nali se polu4ava edno ... kato prysten4e, ot nabrala se koji4kta.. to4no tova prysten4e trqva da majesh.Nikoga nedei maji koji4kata na glavi4kata otvyn. Tova moje da ima obraten efekt! Imashe i edin raztvor, v koito moejsh da si go topish, no ne pomnq koi beshe.Moje bi doktora shte ti kaje. Uspeh!

Guest
    gledam 4e tuka e za doktora,ta koa moje da popitam.
    izlqzohami nqkakvo pup4ici po glavata na penisa , no ne samo po periferiqta , ami po cqlata glava.suprovodeno e s lek surbej,i kato 4e kojata mi po4va da se beli.molq za suvet , za6toto naistina sum raztrevojen

Guest
    dOBUR DEN!az su6to ne sum doktor no moga da vi obqsnq .priqtno mi e 4e moga da vi pomogna.tova i az go iam pi4! no to e 4e po-kusno ti e zabelena glavi4kata.i povqrvai mi tova ne e problem,za6toto sa mi razkazvali 4e predi za 1 put sa im zabelvali huiovete na mom4etata KOGATO OTIDAT VOINICI! spoko pak 6a si kleca6.kusmet

Guest
    да ама те са малки и бели
    а бях изненадан като видях че днес са по-малко,но все пак не е ли проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си