- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
На 16 съм и не съм имала сериозна връзка... Има време за всичко![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
целувка на 13, връзка.. на 14-15.. не знам ,какво разбираш под сериозна... 6 месеца беше моята...
целувка- на 12 (не беше нищо сериозно, се пак съм била няква малка) сериозна връзка-все още не съм имала![]()
Не съм имала сериозна връзка..
П.С.:Сериозна връзка на 12-13?!![]()
Бях на 13, е, почти 14. Тогава тръгнахме и още сме заедно вече година и половина.
Сегашната ми връзка е сериозна,значи на 16 без 1 месец..(под сериозна връзка разбирам над 4-5 месеца,та и повече)
12![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
първата целувка - на 14
чувствена, емоционална и сериозна връзка до сега не съм имала..
![]()
15Ма тя не е много сериозна, въпреки, че след толко време още се водим заедно
![]()
![]()
еlsy![]()
ъм....чада мой...хвърлих поглед само на първата страница и се чудя.... наистина ли мислите,че след като сте имали продължителна връзка тя или гаджето ви са били сериозниособено като гледам годините...
![]()
13-14 нещо такова ще да е![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Какво за теб представлява сериозната връзка май бютифъл бътърфлай? :PПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Ти го знаеш най-добре май онли уанПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?