- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
Parvata mi istinska celuvka beshe na 10. A naistina seriozna vrazka, parva, beshe na 16. Oshte sme zaedno.![]()
и аз такаПървоначално написано от ht_7j
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
първата ми истинска целувка беше на 12-13 .. тоест няколко месеца преди да навърша 13 ..
Първата ми истинска любов на почти 15 .. но вече не сме заедно .. беше връзка година и месец някъде ..![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Ами първата ми цилуфка не беше с гадже...а първото ми сериозно гадже беше когато бях на 13...ама то една сериознотия паднааа...мани бегай..![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Pyrvata celuvka-na 12 a 1-viq seriozen priqtel na 13(po4ti 14)![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ami az sam na 17 i o6te ne sam se celuvala![]()
Моята първа целувка беше на 13 без месец,ама с някакъв смотлио,дето само ми провали момента.Иначе сериозно гаджеми май в момента съм с истинска връзка, а не само флирт
![]()
Moqta parva celuvka...spomen,koito nikoga ne se zabravq...samo kato si pomislq-be6e tolkova prekrasno.Sly4i se,kogato bqh na 13...s edno ot nai-nai gotinoto mom4e v kardjali(golqmata mi teen lubov)-e ne be6e na nai-podhodq6toto mqsto(pred ka6ti,vseki moment roditelite mi moje6e da se poqvqt),nooo vapreki tova be6e prekrasno,valnuva6to,nezabravimo... Vasko-sajalqvam!
Първа целувка на 12 а гаджее.. малко след това![]()
pyrvoto istinsko vliubvane(i istinska spodelena liubov)-na 9 ili 10,a pyrva celuvka...za men vse o6te tova ponqtie ne sy6testvuva :P
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!
Ахахахах абе ти не трябва ли да учиш по родна реч вместо да се шматкаш по форумите!Първоначално написано от egipetska_princesa
хахахха
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Амии много рано се целунах с език още в 3ти клас,но първото сериозно гадже ми е в момента (14 години)...![]()
13
emi ... 13 i ot togava ve4e 2 godini sme zaedno![]()
love is name
sex is game
forget the name
play the game
emi ... 13 i hodehme 1 godina
love is name
sex is game
forget the name
play the game
amm parvata mi celuvka s mom4e da pod4ertaq be6e na 12 ili 11 ne pomnq..a pyrvata mi seriozna vryzka be6e na okolo 13 14![]()
Аз съм на 16 и никога не съм се целувал,нито съм имал гадже,много съм красив,но не всички ме оценяват,обичам да слушам чалга и съм много Фешън винаги...ми не мога да разбера защо нямам гадже...моля ви помогнете
12![]()
13
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
na 14![]()
![]()
ами ... аз съм момче и ми е интересно да чета коя от вас кога , с кого и т.н. се е изложила или е достигнала върхов момент оприличен до пълно блаженство и удовлетворяване на плътта, ама хайде KEINE DISKRIMINATION. момичето което е пуснало тая тема свободно е можела да пусне темата за всички и после да си подбере инфото което и е нужно.
... ами при мене стана така - тръгнахме с целувка.
не беше кой знае какво , но все пак като първа ще се помни. А пък и бях над средната възраст за предишните постове. 15г. тръгнахме още следващия ден.
Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!