.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 267
    Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Parvata mi istinska celuvka beshe na 10. A naistina seriozna vrazka, parva, beshe na 16. Oshte sme zaedno.

Фен
    Град
    върху облаците;)
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Parvata mi istinska celuvka beshe na 10. A naistina seriozna vrazka, parva, beshe na 16. Oshte sme zaedno.
    и аз така
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    първата ми истинска целувка беше на 12-13 .. тоест няколко месеца преди да навърша 13 ..
    Първата ми истинска любов на почти 15 .. но вече не сме заедно .. беше връзка година и месец някъде ..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Ами първата ми цилуфка не беше с гадже...а първото ми сериозно гадже беше когато бях на 13...ама то една сериознотия паднааа...мани бегай..
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    Pyrvata celuvka-na 12 a 1-viq seriozen priqtel na 13(po4ti 14)
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Ami az sam na 17 i o6te ne sam se celuvala

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    na 11... =)))

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Моята първа целувка беше на 13 без месец,ама с някакъв смотлио,дето само ми провали момента.Иначе сериозно гадже ми май в момента съм с истинска връзка, а не само флирт

uff,spomeni...

Moqta parva celuvka...spomen,koito nikoga ne se zabravq...samo kato si pomislq-be6e tolkova prekrasno.Sly4i se,kogato bqh na 13...s edno ot nai-nai gotinoto mom4e v kardjali(golqmata mi teen lubov)-e ne be6e na nai-podhodq6toto mqsto(pred ka6ti,vseki moment roditelite mi moje6e da se poqvqt),nooo vapreki tova be6e prekrasno,valnuva6to,nezabravimo... Vasko-sajalqvam!

Супер фен
    Град
    В България
    Първа целувка на 12 а гаджее.. малко след това

Град
    Heopsovata piramida
    pyrvoto istinsko vliubvane(i istinska spodelena liubov)-na 9 ili 10,a pyrva celuvka...za men vse o6te tova ponqtie ne sy6testvuva :P
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от egipetska_princesa
    pyrvoto istinsko vliubvane(i istinska spodelena liubov)-na 9 ili 10,a pyrva celuvka...za men vse o6te tova ponqtie ne sy6testvuva :P
    Ахахахах абе ти не трябва ли да учиш по родна реч вместо да се шматкаш по форумите! хахахха
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амии много рано се целунах с език още в 3ти клас,но първото сериозно гадже ми е в момента (14 години)...

Фен
    Град
    Монтана
    хм..май бях на 14..и за двете
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

mimet0
    Guest
    13

emi ... 13 i ot togava ve4e 2 godini sme zaedno
    love is name
    sex is game
    forget the name
    play the game

emi ... 13 i hodehme 1 godina
    love is name
    sex is game
    forget the name
    play the game

amm parvata mi celuvka s mom4e da pod4ertaq be6e na 12 ili 11 ne pomnq..a pyrvata mi seriozna vryzka be6e na okolo 13 14

Guest
    Аз съм на 16 и никога не съм се целувал,нито съм имал гадже,много съм красив,но не всички ме оценяват,обичам да слушам чалга и съм много Фешън винаги...ми не мога да разбера защо нямам гадже...моля ви помогнете

13

Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

FiRe_LaDy
    Guest
    na 14

EDIN VAPROS ZASHTO TEMATA E SAMO ZA MOMI4ETA TVA E DISKRIMANCIQ PREDLAGAM I TE DA SE VKLU4AT MEN NE ME INTERESUVA ZA MOMI4ETATA INTERESUVA ME ZA MOM4ETATA kakto i da e mi zna4i pri mene s pyrvoto mi po seriozno gadje ne uspqhme da se celunem haha ama na 14 uspqh ama hi4 ne mi haresa i taka..

Голям фен
    mi parvata celuvka na 11...a parvoto seriono gadje na 12..i vse o6te sam s nego..a sega sam na 15
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Pleven D'ge
    ами ... аз съм момче и ми е интересно да чета коя от вас кога , с кого и т.н. се е изложила или е достигнала върхов момент оприличен до пълно блаженство и удовлетворяване на плътта, ама хайде KEINE DISKRIMINATION. момичето което е пуснало тая тема свободно е можела да пусне темата за всички и после да си подбере инфото което и е нужно.

... ами при мене стана така - тръгнахме с целувка.
    не беше кой знае какво , но все пак като първа ще се помни. А пък и бях над средната възраст за предишните постове. 15г. тръгнахме още следващия ден.
    Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си