- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
Amiii purvoto seriozno gadje na 14 celuvka na 12 be6e the bestina4e ot 12 do 14 god okolo 100 flirta za po ve4er
![]()
LuBovTa E sLqPa!!!
na 9 10![]()
![]()
![]()
![]()
Abe hora vie dobre li ste ,kogato moeto pokolenie sme bili na po 9-10 godinki sme si igrali na gonenica ..a mejdu 12-15 pyrvi lubovni zakachki ,ma bez nihto serizono ..a veche sled kato si navyrshil 17g i mislish malko po zrqlo e red za seriozni gadjeta..posle golqmite momicheta na po 20g nqma da se chuvstvat komfortno ..shtoto malkite Deca na 9 godinki (deto oshte sa 2-3 klas i nemogat da chetat) im vzimat gadjetata..i posle nema da ima iznasilvaniq..tova hora li sa ..i roditelite edva li znaqt kakvo pravite ,i na 15 "mamo tati ,bremenna sym ,shte se jenq" ..NOO sami si go pravite![]()
Бях 7-ми клас за целувката пък за сериозна връзка абсурд...аз и нещо сериозно като магаре и космос...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
на 9
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
ili si nqkoi izrod ili sa ebavashПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1va celuvka na 11 seriozna vrazka nqma sled mesec mom4eto kato mi umrazne i krai i posle drugo![]()
същото...Първоначално написано от gorskata_feja
ДамПървоначално написано от gorskata_feja
parvata mi celuvka be6e na 12(nikoga nqma da q zabravq)
a za seriozna vraska-ne e imalo takava.....mislq 4e za da ima trqbva da si s seriozni namereniq i da znae6 4e vraskata vi ima bade6te.
e ko golqma rabota kato ne se e celuvalaПървоначално написано от ^Pretty{}Girl^
![]()
Purvata mi seriozna vruzka zapochna, kogato bqh na 16 godini i vse oshte produljava. Skoro shte napravim godina i polovina i sme mnogo shtaslivi zaedno.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мии първата целувка на 14,първото сериозно гадже на 15![]()
f@nt@zi@
ами парвата ми целувка бе6е на 11а парвото ми по сериозно гадже на 13
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Първата целувка и първото сериозно гадже-на 11.Струваше ми се,че много го обичам.Той беше малко по-голям от мен.Доста рано съм започнала...![]()
Na 14 i opredeleno niama da zabravia nito celyvkata nito momcheto.
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
На 11 се влюбих за пръв път сериозно, а да речем, че на 12 ми беше първата истинска целувка...
"Hominem te esse memento"
13
Добре скъпи момичета... Признавам ви, вие сте бързоразвиващи се! Направо сте за аплодисменти... но не мислите ли че малко сте поизбързали? 11-12, целувки. 13-14, гаджета. На 15 вече сте опитали и забранения плод... И някои от вас вече са и бременни... Накъде върви светът...![]()
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
Хмм.. ми мисля , 4е на 12![]()
първата ми истинска целувка беше на 17, а първата ми сериозна връзка на 18 и продължава още слава богу!