- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
Първоначално написано от midnight...
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
10товага ми беше и първата целувка ... с език . беше с тогавашното ми гадже с което ходихме 2 месеца
na 9-10 s edin priqtel iskahme samo da probvamemalki deca kvo da se pravi i glupavi... no ina4e istinska celuvka na 14
Първата целувка на 12 а иначе за по сериозно връзка...тази сега... 2 години и дано продължава още... \/
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Първата ми иситнска целувка мисля че беше на 6 или на седем а иситнското ми първо и ниикога няма за дабравяшно гадже беше миналата година когато БЯХ на 14................................................ ...![]()
xixix ami na 11 ama seriozno ne moje da se kaje
1st kiss на 14 год. с една курва хъххх![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
първата ми целувка беше на 13 и беше пълен провал![]()
purvata mi celuvka be6e na 14 godimi no ne s tova mom4e sum imala seriozna vruzka...
Malko po kusno imah mnogo produljitelna i seriozna vruzka no IMAH ot koqto mnogoo bole6e ama v minalo vreme ve4e![]()
12!
Защо не направиш така че тази връзка да е пак реалност 0.оПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
на 14![]()
в 6-ти клас ми беше първото сериозно гадже , тоест миналата година . Хидихме 4 месеца и половина ... и с него ми беше първата целувка
излизахме по няколко пъти в седмицата , разхождахме се , приказвахме си... беше хубаво
оттогава до сега съм имала гаджета за по 1-2 дни , нищо сериозно , само сме се държали за ръчичка
Сега от два месеца и половина ходя с едно момче дето е много сладко и е супер стабилен на характер. Много си допадаме. Излизаме всеки ден. Мотаеме се по кафетата. Яко е
hmm na4i 1-voto gadje 12-13 (mejdu 6 i7 klas) ma bez celuvki 6tot bqhame mn sramejlivi![]()
in4e 2-roto ve4e s celuvkite.. 8 klas. i s dvamata si be6e qko
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
na 14![]()
мм първата истинска целувка на 13,а сериозна връзка на 14![]()
Първата целувка на 13, а сериозно гадже... абе те се едни несериозни ми се падат![]()
Амии първата ИСТИНСКА целувка на около 12...А сериозен приятел на 12 и малко ходихме около 1год може и повече![]()
![]()
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
11
12 godishna nqkade bqh,kogato se celunah za parvi pat s parvoto si gadje![]()
за целувката 13-14 някъде, а за сериозно гадже - 15
Първата целувка.. на 14-15 години..а първата сериозна връзка...преди 1 година (11 месеца ходихме)