- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
Първата целувка-14 а сериозен приятел все още съм нямала![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Първото ми сериозно гадже беше на 5, още ходим заедно...
The Spark
ми на 14 - първата целувка, сериозен приятел... ами не знам доколко беше сериозно, ама пак на 14 със същия човек...
Първата ми целувка не беще със сериозно гадже. Сериозен приятел имам и съм имала само 1, а първата ми целувка с него беше на 4-ти септември 2004г., а 4 дни по-късно официално станахме гаджета. И така вече 3 години и половина. Тогава бях на 19 и 3 месеца.
Първата ми целувка беше на 17 и 10 месеца с друго момче.
Първата целувка ми беше на 12, а първото сериозно гадже на 15
Сериозно гадже, пък първа целувка? Има разлика между първо гадже и сериозна връзка. Не разбрах много въпроса.Първоначално написано от Ri4ika
Но, както е да е. Сериозно гадже още не съм имала, а първата ми целувка беше с първото гадже на 14. Само преди няколко седмици.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
seriozno gadje?!?!? NQMALA suuuuuuuuum!na 16 sum .. i to ne e shtoto ne iskam a shtot tezi s koito iskam da imam po edna ili druga pri4ina se razdelihme
![]()
![]()
Първата цеклувка на 11, първа сериозна връзка на 15.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Сега имам сериозно гадже.
На 16 съм.
Първата целувка беше на 14.
аз съм несериозница, навика ми "2 месеца, после чао" хич не може да се брои за сериозна връзка.. а целувка...ъъъъ... май 15. или 14
ддз
Na 14 imah edno super seriozno gadje,no izglejda my bqh mn malka i me zarqzaNo 3 meseca sled tova be6e purvata celyvka... s dryg!!!
![]()
Чакай са ..Първоначално написано от Ri4ika
Сериозно гадже .. ама и първата целувка ..
По начина по който си го написала (че то при мен друг начин не може да има)
16-17 .. в смисъл , точно гранично![]()
Да кажа твърдо 17 , и да си лягам с усмивка .. че стана 2:32
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
seriozno gadje ne znachi li da imash seriozna vryzka sys seks, i tam vsichkite mu ekstri... ebasi, na po 12 godini ama seriozni gadjeta imat :P q se syvzemete![]()
a, inache sym imala podobno na "seriozna vryzka" kato bqh na 16... no ne beshe nishto dylboko. No feelings. Just sex.
14, първото ми сериозно гадже, с което ходихме до преди месец... Почти 2 години
Skype - detekt0441
моето сериозно гадже беше когато бях на 14... година и малко... най-голямото проключение в живота ми...
blqqqq
На 15 и още си о имам..Уж е сериозно, поне до сега държи фронта![]()
♥ ♥ ♥
Първата целувка,беше хм...7-8 клас,ама не помня точно кога...![]()
дали 7...дали 8....,както и да е - не е от огромно значение...И първата ми сериозна връзка...,бях на 16 години и продължи около 3 години...
Ем ... мисля че преди около 3-4 години значи съм била на около 11-12.Ако тряя да говорим за целувка тва беше в края на 6-ти клас.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Сериозен приятел си хванах на 14, а първата целувка беше на 11-12 годинки![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Na 13be6e veliko!!