- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
+1Първоначално написано от Sashka_Kaleina
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Не съм имала![]()
Първата ми целувка беше по-рано,ноо..сериозно гадже,ако се брои,си хванах на 13 ии ходихме 3-4 месеца![]()
леле като гледам другите постове се чувствам като бавно развиваща....Ами първата ми целувка беше на 13 мисля... С него ходихме 1 ден и тфа беше
А относно сериозна връзка.."Сериозна връзка" е разтегливо понятие.. Влюбих се на 15-16 а най-дългата ми връзка беше на 17 ...Не знам коя от двете да посоча за сериозна
![]()
на 14.... ммм от тея връзки най боли бе да го еба
Първото сериозно беше на 13Но това не значи,че тогава беше и първата целувка
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първата ми връзка (засега единствена) започна месец преди да направя 16, а след по-мако от 2 седмици вече правя 17. Първата ми истинска целувка беше тогава, не мога да кажа, че съм засичала кога е била първата ми детска целувка, но и не ме интересува особено.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
moita purva celuvka ne be6e s ezik...no be6e strahotna....obi4ah si mom4eto...bqh na 13...posle se vliubih v drug....s nego be6e i s ezik i vsi4ko ostanalo...toi mi be6e seriozen....drugoto be6e purva liubov....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
13![]()
Тука има - тука няма .. :P
ами първата ми истинска целувка беше когато бях на 12 ... а ако считаме за сериозо гадже ... това че сме заедно от 9 месеца и се карахме само 2 пъти то тогава е било пак на 12![]()
Смятам, че ще е скоро
ПП:Не забелязах, че е само за момичета![]()
w00t, I commented
Ами все още не е приключила така де сега съм на 13![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
istinska celuFka na 15a seriozno gadje pfff nqma o6te![]()
S koeto i do sega sam Bichkam te MilyyyyПървоначално написано от midnight...
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Първоначално написано от gorskata_feja
i az taka:P
13 годишна бях...май..12/13
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
в момента съм на 14 и смея да кажа че връзката наистина ми е много сериозна,заедно сме от 2 месеца да,познава се с наще идва на гости всички го удобриха и харесаха..аз съм по влюбена от всякога и наистина съм щастлива с него..и занапред имаме много сериозни планове
иначе 1вата ми целувка с език беше когаот бях на 9и се получи добре защото преди това тренирах с ръката си..пък и мн филми съм гледала
![]()
+1 ,, :\Първоначално написано от sladku_bebzi
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you