- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години имахте сериозно гадже,момичета
на 13 си хванах сериозно гадже и парвата ми целувка беше с него и беше много хубава...![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
нямала съм сериозно гадже![]()
![]()
![]()
![]()
На 15 (сега)![]()
ОсВоБожДавАнето От МИНАЛОТО ознаЧаВа,че МожЕш Да Се Насладиш нА МОМЕНТА!!
15
15
Е аз съм момче но се пак ще пиша![]()
![]()
1-ва целувка на 12,13 някъде а сериозна връзка все още не за жалост![]()
;(
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
На 16!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Зависи какво всеки разбира под израза "сериозна връзка". За мен това не е връзка, която проточваме във времето, в порядъка на година, две или пет... Сериозните отношения се базират на желанието на двамата да направят нещо общо, с други думи бъдещите им планове да започват със съвместно съжителство, а по-нататък вече каквото е писано. Всяка нова връзка започва по един и същи начин, с течение на времето разбираме доколко сериозна е тя и колко по-сериозна можем и искаме да я направим.
Na 17 s1m i tova koeto az razbiram pod seriozno gadje ne e da s1m hodila s nqkogo nqkolko meseca a da s1m ot mn vreme s chovek koito mn obi4am ili dori i da sme ot kratko zaedno no naistina da e 4oveka za men i zatova nesmqtam 4e s1m imala seriozna vryzka vse oshte![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
хм... абе изключвам първа целувка и т.н.
бях на 14-15 когато се хванах с първото си сериозно гадже
след кажи-речи година и нещо се разделихме
на 12 се целунах за върви път, а на 13 се хванах с първото си сериозно гадже![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами аз съм момче но и аз ще споделябях на 13 тя също с нея ми беше първата целувка с език...ходихме околко 1 година и 3 месеца...
Най-дългата ми връзка е била 3 месеца, била съм на 12.Но живота е пред мен все пак съм само на 13 има време и за по-сериозни![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мм на 15години - 6 месеца![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
по-сериозно хм .. 14![]()
Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!
мии сериозно... на 16 почти... и още съм с него... година и ... 1-2 месеца![]()
Първа целувка - на почти 12, с първото "гадже". По-"сериозна връзка" на 13.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първа целувка-11г.
Първи сериозен приятел-15г.![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
на 7![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ami parvata celufka na 9 vav treti klas a parvoto seriozno gadje na 13 vav 6Za celufkata nz ama taq seriozna vrazka se prevarna vav proval
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Ами сериозната ми връзка...Бях на 16 тогава.Разделихме се преди 4 месеца....Сега съм на 22![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!