Първо,аз не те обиждам,никъде не съм написала нито една обидна дума.Второ,чета внимателно и повярвай ми от поста ти изгледжда така,сякаш се присъединяваш към 90-те %...И точно с това не съм съгласна,защото да заявяваш,че някой е фригиден,защото до сега се е опитвал да ти спести притеснението,че всъщност хич не те бива,а накрая просто реши,че и тя иска малко повече,просто не е честно.
Сега да не останете с впечатлението,че съм за симулирането,напротив,напр аво ми идва да набия такъв тип момичета.
И да ти кажа,броя на момчетата,които не се потапят в секса,не го изпитват и не го разбират е по-голям от този на момичетата.Прав си,че доста от тях просто вдигат крака и приключват,но и при момчетата го има това,просто започват да се клатят и приключват.Мисля че причината за всичко това е твърде ранното преминаване към сексуални контакти,когато просто още нито един от двамата не знае защо го прави и какво всъщност прави...
Та,ако не съм те разбрала правилно се извинявам,напоследък взе често да ми се случва().Евала правя на момчета,които все пак се опитват да дават на момичето малко повече внимание и нежност.Естествено,аз давам и всичко от себе си в замяна.
Просто цялата тема за симулирането изкарва дяволчето в мен...Феминизма,ако щеш.А това,между другото не е лоша дума,както вие момчетата се опитвате да я изкарате)Както вие защитавате пола си,така и ние го правим,само че при вас още никой не е измислил подходяща думичка.Стига да не се стига до превръщането ни в мъжемразки,мисля че всичко е наред
Hm...interesno....struva mi se 4e govorim na edin i sasti ezik...a vsastnost ne se razbirame dokrai)))))Zna4i..az sasto sam saglasen napalno s teb i ne vijdam nisto locho v feminizma ,kato zialo!sasto taka kogato pravia sex s momi4e,zna4i za da sam se rechil sam siguren 4e ste dam vsi4ko ot sebe si.Ne osporvam 4e i pri pove4eto maje go ima momenta na KLATENETO...t.e....pogrechnata predstava 4e jenata si umira da i RAZPORICH HASTARA...kakto majete obi4ame da kazvame)))No pri4inite za tova sa kompleksi i vinata e podelena poravno mejdu polovete....i kato kazah 4e sam vijdal tvoi mnenia....uvajavam vsi4ko kazano ot teb,no poniakoga si dosta kraina!No tai kato i az sam si takav impulsiven..ne te sadia))))Nadiavam se 4e tozi pat se razbrahme...