- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам... (любов)
Още съм влюбен толкова силно в едно момиче, въпреки, че тя ме отряза... Просто не мога да я забравя... ии... искам да станем приятели понее... Исках да излезем някой ден... Питах я няколко пъти, тя ми каза след празниците, ала-бала... И така още не сме излезли, в смисъл да се опознаем повече, въпреки че се виждаме в даскало всеки ден и си чатим вечерта... И нали така я питах... Един ден й разкрих своите чувства, но беше късно... Тя вече ходеше с друго момче...![]()
Все още искам да излезем, ноо.. преди малко разбрах че тя е у това момче, въпреки че когато аз я попитах да излезем, тя ми каза, че е до към 18:00......
![]()
![]()
![]()
И.... не знам какво да си мисля: че тя изобщо не иска да има всякакви взаимоотношения с мен или друго... Но това другото изобщо си нямам на идея какво ще е... Чудя се дали изобщо да се боря за нейната любов повече... Не знам... Не знам...
![]()
![]()
![]()
По всичко,което описа си личи че момичето е щастливо със приятеля си,харесва го много и иска да прекарва колкото се може повече време с него.Мисля,че вече си си изпуснал шанса да си с нея.Изтръгни я напълно от сърцето си и тогава чак мисли как да я спечелиш като приятелка.Приятелството с нея на този етап ще бъде равно на мазохизъм.Едва ли ще ти е много приятно да ти разказва за приятеля си,колко й е приятно с него,как добре са си прекарали миналата нощ и т.н. Положи усилия да я забравиш и после ако все още имаш желание да ти е приятелка,тогава предприеми нещо
Бори се за любовта си...престани да я викаш на кафе,прави се че си загубил към нея интерес и сама ще те потърси![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ne nedei da se pravish na ni6to prosto badi sebe si..pokaji i kakvo 4uvstvash i kakvoto i da stane sled tova priemim go s vdigata vglava bez da sajalqvash za ni6to a naprotiv radvai se 4e pone si opital!
po dobre 6te q da q zabravi6.po dobre 6te byde kakto za teb,taka i za neq..no v kraina smetka,ne e edinstvenoto momi4e na tos svqt..ima i drugi..a i o6te si mladima o6te kolko da ti se poqvqvat v jivota..
)
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Hoy volv
Благодаря Ви много! Наистина ситуацията е сложна и ... не знаех какво да правя...Благодаря!
![]()
AbsoluitnoПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
poslu6ai drugite te sa napulno pravi
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
По това което разказваш явно момичето определено не иска да излезе с тебе...поне аз така си мисля пък и щом си има приятел историята дълга и широка...кажи и че искаш поне да се разбирате кажи и че ше я черпиш бира ...хах дръж се приятелски с нея не я насилвай да прави каквото не иска защото момичетата това най го мразят...кного е кофти че тя не те харесва...но живота е тъп...нали тряя на сички да ни е гадно...УСПЕХ ти желая пич!\m/
".... so ... can we move on?!!!"
Click