- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MOLQ VI POMOGNETE MI !!!
vijte znam 4e 6te prozvu4i...of nz i az abe nakratko: dolnite mi sramni usni o6te ot po malko sa golemi oba4e zabelqzah 4e sa na nqkakvi to4ici sqka6 v tqh ima nqkakvi bob4eta...umiram ot strah dali tova moje da e rak molq vi 6te se samoubiq ot strah trqbva da mi pomognete...:~{
milichka spokoino...ne e rak,no nai dobre idi na ginekolog!!!![]()
iskah da kaja 4e o6te ot po-malka sa mi po golemi sea sym na 15 a sramnite mi usni sa taka moje bi ot 4-5 godini
ma ti samo na 15 li si?Lele spokoino be..nqma nikav rak i nikvi takiva gluposti?!!!prosto idi na ginekolog..i nedei da se pritesnqvash!
da oba4e naistina mn me e strah 1- ne 6ty na6te da razbirat za tva i ako hoda na ginekolog pak ne iskam da razbirat pyk i nz kyde da otida kvo da kaja na doktora i nai golqm ujas izpitvam ot tva kvo 6a mi kaje toi![]()
tva "dolnite mi sramni ustni" bi trqbvalo da zna4i golemite (predpolagam). Ta po vuprosa-ima nqkolko obqsneniq za problema ti. vuzmojno e da ima6 infekciq mn veroqtno e i da e nqkakva predavana po polov put bolestako mqstoto e razdrazneno i surbi moje da e mle4nica a ako e samo ot ednata strana-kista. Struva mi se 4e 6te e nai-dobre da se pregleda6 pri li4niq si lekar ili pri ginekolog.
nedei da se priotesnqvash a idi,zashtoot ina4e e mnogo po opasno!otide be momiche spokoino toi nqma da te izqde toq ginekolog!!!A roditelite ti nqma kak da razberat!
a za goleminata ne se pritesnqvai ama vuob6te!!! Vse o6te si edva na 15 godini tva ne e problem, a i e mn veroqtno ednata da e po-golqma ot drugata,tva e suvsem normalno pri mom4etata ediniq testis vinagi e po golqmne se pritesnqvai no pak ti kazvam za vseki slu4ai otidi na ginekolog. A ot ginekologa nqma smisul da se pritesnqva6-toi e dlujen da zapazi v taina vsi4ko koeto si mu kazala.
na4i ne golemite usni tiq malkite dolnite za tqh govora i dvete sa takiva edni uvisnali oba4e samo po ednata ima takiva top4enca a po drugata pak ima oba4e sa mn mn po-malko... a za ginekologa me e strah 4e moje da e bolest ot koqto se umira ili da se naloji operaciq..umiram ot strah
Допускаш ли вариянта, че тея "топченца" може да са например подкожно израстнали косъмчета?Обезкосмяваш ли се и ако да как?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
napulno e vuzmojno da sa kosum4eta no spored MEN ne e "nqkakva bolest ot koqto da se umira" prosto otidi ZADULJITELNO na ginekolog ne ostavqi taka ne6tata, ako te e strax da govori6 s roditelite ti probvai da pogovori6 s nqkoi (vuzrasten) na koito ima6 doverie. I pak ti kazvam OTIDI na ginekolog. Nqma ni6to stra6no(ne 4e sum xodil de![]()
![]()
,kazvali sa mi priqtelki)
Какви косми по срамните устни бе???![]()
![]()
![]()
mai ne ste me razbrali - govora za tiq vytre6nite sramni usni myni4kite to4no pod klitora - a pyk tam nqma okosmqvane i tva hi4 ne prili4a na kosym4eta ne6to a sa top4enca podkojni kato karfiol4eta...of ba ami ako e smyrtonosna bolest ili za operaciq?
AAAAAA ti 6e me poburka6 we momi4eeeeeee!!! otidi na ginekolooooooooooogne se pritesnqvai ot ni6to ve4e ti kazax 4e toi/tq nqma da te izdade na NIKOI. xipokratova kletva mu se vika.[/b]
хмм може да са генитални брадавици...
По-добре отиди на лекар,няма да умреш,спокойно.
Ti ima6 li jesnki polovi organi da znae6 kade ima kosmi ?Първоначално написано от California
bazikam se ei ne go primai li4no.
A devoiko prekrasna ako sa prosto po golemi nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ima gi v mnogo razmeri![]()
![]()
oba4e za top4encata proveri navqrno e nqkoq infekciq....
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Мда, грешката е моя! Не видях поста, в който уточнява за кои срамни устни говори!Извинявам се!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Nema ni6to prosteno ti eПървоначално написано от California
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Zna4i v tova da kaje6 na va6te nqma ni6to lo6o,za6toto ti ne si vinovna 4e go ima6 tova o6te pove4e 4e ne e ot v4era ili dneska.No za predpo4itane e da kaje6 na maika si tai kato tova sa jenski raboti.A 6to se otnasq go genekologa nqma ni6to sramno.I men me be6e mnogo sram i mnogo se pritesnqvah,no po-dobre da ide6 sega otkolkoto po-kusno,za6toto tova edva li e ne6to tolkova seriozno sled kato nqma6 nikakvi 4ak tolkova seriozni opakvaniq.Taka 4e govori s maika si i otidi-nqma da te izqde.Uspeh!![]()
ne az re6ih da ne kazvam na na6te sea ostava problema 4e nz kyde da otida na ginekolog i dali tova se lekuva ako e infekciq ili bradavici 6ot az ni6to ne razbiram ot takia raboti
spox niama ni6to stra6no!i az se biah napla6ila-no tova ne e nikakav problem,prosto pri niakoi momi4eta ima takiva mnogo sitni ne6ta kato pap4ici!a za goleminata na sramnite ustni ne se pritesniavai -pri vseki sa razli4ni-naprimer i moite sa malko po golemi!uspokoi se i uspeh
abe tva e smartonosen rak mri mamka ti
mersi dge...spoko nai lesno e da umre6(((( nai ve4e v moq slu4ai :*(((
ti may chakash nqkoy da ti kaje che e smurtonosno a? mi OK as she ti kaja! Smurtonosno e i do 2 dena she umresh ako ne otidesh na ginekolog! bati shmatkata.zemi idi na lekar ma si zeme i nqkoy s tebe che doktora kato potvurdi moyta diagnoza moesh da pripadnesh!