.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    sad_f
    Guest

MOLQ VI POMOGNETE MI !!!

vijte znam 4e 6te prozvu4i...of nz i az abe nakratko: dolnite mi sramni usni o6te ot po malko sa golemi oba4e zabelqzah 4e sa na nqkakvi to4ici sqka6 v tqh ima nqkakvi bob4eta...umiram ot strah dali tova moje da e rak molq vi 6te se samoubiq ot strah trqbva da mi pomognete...:~{

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Какво значи долни?Малките или големите?

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    milichka spokoino...ne e rak,no nai dobre idi na ginekolog!!!

sad_f
    Guest
    iskah da kaja 4e o6te ot po-malka sa mi po golemi sea sym na 15 a sramnite mi usni sa taka moje bi ot 4-5 godini

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ma ti samo na 15 li si?Lele spokoino be..nqma nikav rak i nikvi takiva gluposti?!!!prosto idi na ginekolog..i nedei da se pritesnqvash!

sad_f
    Guest
    da oba4e naistina mn me e strah 1- ne 6ty na6te da razbirat za tva i ako hoda na ginekolog pak ne iskam da razbirat pyk i nz kyde da otida kvo da kaja na doktora i nai golqm ujas izpitvam ot tva kvo 6a mi kaje toi

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    tva "dolnite mi sramni ustni" bi trqbvalo da zna4i golemite (predpolagam). Ta po vuprosa-ima nqkolko obqsneniq za problema ti. vuzmojno e da ima6 infekciq mn veroqtno e i da e nqkakva predavana po polov put bolestako mqstoto e razdrazneno i surbi moje da e mle4nica a ako e samo ot ednata strana-kista. Struva mi se 4e 6te e nai-dobre da se pregleda6 pri li4niq si lekar ili pri ginekolog.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    nedei da se priotesnqvash a idi,zashtoot ina4e e mnogo po opasno!otide be momiche spokoino toi nqma da te izqde toq ginekolog!!!A roditelite ti nqma kak da razberat!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    a za goleminata ne se pritesnqvai ama vuob6te!!! Vse o6te si edva na 15 godini tva ne e problem, a i e mn veroqtno ednata da e po-golqma ot drugata,tva e suvsem normalno pri mom4etata ediniq testis vinagi e po golqm ne se pritesnqvai no pak ti kazvam za vseki slu4ai otidi na ginekolog. A ot ginekologa nqma smisul da se pritesnqva6-toi e dlujen da zapazi v taina vsi4ko koeto si mu kazala.

sad_f
    Guest
    na4i ne golemite usni tiq malkite dolnite za tqh govora i dvete sa takiva edni uvisnali oba4e samo po ednata ima takiva top4enca a po drugata pak ima oba4e sa mn mn po-malko... a za ginekologa me e strah 4e moje da e bolest ot koqto se umira ili da se naloji operaciq..umiram ot strah

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Допускаш ли вариянта, че тея "топченца" може да са например подкожно израстнали косъмчета?Обезкосмяваш ли се и ако да как?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    napulno e vuzmojno da sa kosum4eta no spored MEN ne e "nqkakva bolest ot koqto da se umira" prosto otidi ZADULJITELNO na ginekolog ne ostavqi taka ne6tata, ako te e strax da govori6 s roditelite ti probvai da pogovori6 s nqkoi (vuzrasten) na koito ima6 doverie. I pak ti kazvam OTIDI na ginekolog. Nqma ni6to stra6no(ne 4e sum xodil de ,kazvali sa mi priqtelki)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Какви косми по срамните устни бе???

sad_f
    Guest
    mai ne ste me razbrali - govora za tiq vytre6nite sramni usni myni4kite to4no pod klitora - a pyk tam nqma okosmqvane i tva hi4 ne prili4a na kosym4eta ne6to a sa top4enca podkojni kato karfiol4eta...of ba ami ako e smyrtonosna bolest ili za operaciq?

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    AAAAAA ti 6e me poburka6 we momi4eeeeeee!!! otidi na ginekolooooooooooogne se pritesnqvai ot ni6to ve4e ti kazax 4e toi/tq nqma da te izdade na NIKOI. xipokratova kletva mu se vika.[/b]

Guest
    хмм може да са генитални брадавици...
    По-добре отиди на лекар,няма да умреш,спокойно.

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от California
    Допускаш ли вариянта, че тея "топченца" може да са например подкожно израстнали косъмчета?Обезкосмяваш ли се и ако да как?
    Ti ima6 li jesnki polovi organi da znae6 kade ima kosmi ? bazikam se ei ne go primai li4no.
    A devoiko prekrasna ako sa prosto po golemi nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ima gi v mnogo razmeri oba4e za top4encata proveri navqrno e nqkoq infekciq....
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Мда, грешката е моя! Не видях поста, в който уточнява за кои срамни устни говори!Извинявам се!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от California
    Мда, грешката е моя! Не видях поста, в който уточнява за кои срамни устни говори!Извинявам се!
    Nema ni6to prosteno ti e
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Повече от фен
    Zna4i v tova da kaje6 na va6te nqma ni6to lo6o,za6toto ti ne si vinovna 4e go ima6 tova o6te pove4e 4e ne e ot v4era ili dneska.No za predpo4itane e da kaje6 na maika si tai kato tova sa jenski raboti.A 6to se otnasq go genekologa nqma ni6to sramno.I men me be6e mnogo sram i mnogo se pritesnqvah,no po-dobre da ide6 sega otkolkoto po-kusno,za6toto tova edva li e ne6to tolkova seriozno sled kato nqma6 nikakvi 4ak tolkova seriozni opakvaniq.Taka 4e govori s maika si i otidi-nqma da te izqde.Uspeh!

sad_f
    Guest
    ne az re6ih da ne kazvam na na6te sea ostava problema 4e nz kyde da otida na ginekolog i dali tova se lekuva ako e infekciq ili bradavici 6ot az ni6to ne razbiram ot takia raboti

suuny
    Guest
    spox niama ni6to stra6no!i az se biah napla6ila-no tova ne e nikakav problem,prosto pri niakoi momi4eta ima takiva mnogo sitni ne6ta kato pap4ici!a za goleminata na sramnite ustni ne se pritesniavai -pri vseki sa razli4ni-naprimer i moite sa malko po golemi!uspokoi se i uspeh

gego
    Guest
    abe tva e smartonosen rak mri mamka ti

sad_f
    Guest
    mersi dge...spoko nai lesno e da umre6 (((( nai ve4e v moq slu4ai :*(((

Фен
    Град
    Plovidv
    ti may chakash nqkoy da ti kaje che e smurtonosno a? mi OK as she ti kaja! Smurtonosno e i do 2 dena she umresh ako ne otidesh na ginekolog! bati shmatkata.zemi idi na lekar ma si zeme i nqkoy s tebe che doktora kato potvurdi moyta diagnoza moesh da pripadnesh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си