.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    обърканата
    Guest

поставяне на презерватив

здравейте.искам да ви питам,когато се поставя презервативът,той не трябва да се допира до предната част на главичката,нали?трябва да "виси" около 2 см,нали?
    защото приятелят ми неу остави нищо и предполагам,че от това се скъса презервативът,щото то нали като като свършва и спермата излиза с мн голяма скорост.
    права ли съм?
    мерси предварително за отговорите.

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    ne trqbva da ima vuzdux v prezervativa nz dali tova moje da e pri4ina za kusaneto mu, no trqbva da se ostavq "da visi" samo tazi 4ast koqto e po tqsna, penisut ne trqbva da se "tika" do kraq na prezervativa i ne zabravqi 4e ne trqbva da ima vuzdux vutre!!!

Град
    Sofiq Grad
    S dva prysta hva6ta6 "cickata" otgore na prezervativa da izleze vyzduha sled tva go postavq6 vnimatelno kato gleda6 pak da ne ostava vyzduh.Posle razviva6 i deistva6 Qvno tvoq priqtel ne e izkaral vyzdoha ili prosto e imalo nujda ot malko smazka tva sa dosta glavni pri4ini za kysane na prezervativi
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

обърканата
    Guest
    попринцип и малко трудно го сложи.
    а дупката не беше малка,а въобще цялата му главичка беше отвън и затва ми е толкова странно на какво се дължи това

Град
    Sofiq Grad
    Moje pyk ne6to da ne e bil ka4estven prezervativa ...e*a li go ? abe nai veroqtno e imalo nqkyde vyzduh ili prosto..abe nekade ima gre6ka ama ne e fatalna nali ?
    Бъди Горда В Любовта

обърканата
    Guest
    е,веднага взех мерки,постинорчето си знае работата /само,където сега пък ми дойде първоначално 10 дена по-рано,след това тъкмо ми спря и след 2 дни пак ми дойде ....../и затва просто не искам пак да става така,защото всъщност това ни беше първия път и за двамата..

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от обърканата
    е,веднага взех мерки,постинорчето си знае работата /само,където сега пък ми дойде първоначално 10 дена по-рано,след това тъкмо ми спря и след 2 дни пак ми дойде ....../и затва просто не искам пак да става така,защото всъщност това ни беше първия път и за двамата..
    Kogato pie6 postinor se polu4ava malko nerazboriq v cikyla ama posle si4ko se normalizira spoko Za napred hubavi migove i bez gafove
    Бъди Горда В Любовта

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sashka_Kaleina
    S dva prysta hva6ta6 "cickata" otgore na prezervativa da izleze vyzduha sled tva go postavq6 vnimatelno kato gleda6 pak da ne ostava vyzduh.Posle razviva6 i deistva6 Qvno tvoq priqtel ne e izkaral vyzdoha ili prosto e imalo nujda ot malko smazka tva sa dosta glavni pri4ini za kysane na prezervativi
    Damm...li4i si koi 4esto slaga prezervativ4eta))))

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Цитирай Първоначално написано от Sashka_Kaleina
    Damm...li4i si koi 4esto slaga prezervativ4eta))))
    Hehe tva go znam ot pyrvite pyti Sega ve4e ne gi izpolzvam deistvam s drugi predpazni sredstva
    Бъди Горда В Любовта

обърканата
    Guest
    мерси мн,надявам се следващият път да не стане пак гаф мерси мн на вс,особено на Sashka_Kaleina,иначе може и аз да се откажа скоро от презервативите и да премина на противозачатъчни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си