Моля ви,гласувайте за HIM-отново в България!Нищо няма да ви коства!Моля!Моля!Моля!
Можете да гласувате ТУК
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
Ох, мацка представа си нямаш колко много съм гласувала на тоя адрес за да поканят HIM отново тук! Това ми е мечтата просто! Преди като изнесоха концерт тук нямах възможност да отида и сега ми е супер куцо ама се надявам, че пак ще дойдат?!
И аз моля всички, които малко или много харесват HIM да гласуват за тях, защото през март месец те ще свирят в Гърция и ще бъдат съвсем близо до нас, ако достатъчно хора гласуват на посочения адрес е много вероятно да ги видим на родна земя!
pari da mi dava6 nqma da glasuvampo dobre da glasuvam z britni ot kolkoto za teq mazni pedali det se vodqt metal ... a sa tolkova metal kolkoto as sum izvunzemnoto sus 3 antenki
![]()
![]()
Верно е...гавра с метъла...ако въобще е метъл тфа...аз също няма да гласувам...но въпреки всичко ме кефят и имат песни, които много обичам...![]()
хъх, да не мислите, че след онзи концерт пак ще стъпят тук? особено след като вече са МТВ старс? ама дано да не съм права ... все пак гласувайте си колкото искате ... лошо нЕма![]()
а, да ... и ХИМ бяха чудесна група до едно време ...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
em az obi4am HIM i to mnogo i 6e glasuvam, az slu6am metal ot 1godina i neshto i ne znaeh 4e sa idvali, no iskam pak da doidat![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
ne stava glasuvaneto,kazva mi not found sled kato mu dam submit![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
Сори , ама това ми е най-смешната група , особено с техния LOVE METAL ! Позьорска свинщина ... Предпочитам на не обезчестяват България повторно ...
Admin-Coki:
неподходяща снимка в подписа!
Първо-ХИМ не са гавра с метъла,защото пеят рок.
Второ-Her Infernal Majesty,Виле Вало е казал,че много ще се радва ако ги поканят в БГ отново и,че ще дойдат.Прочетох го в едно интервю.Все пак първия път са замерял Виле Вало със сутиени![]()
![]()
Бих гласувала, но по-скоро за някоя рок група. А и не ми позволява да гласувам! Хим ме кефят, но кво да ти кажа - пустата ми мания не ми позволява да искам нищо, освен рокБТВ, като се заговорихме, на кой 29 идват Velvet Revolver? Бях чула, че уж ще са гости на Helloween са в събота, но май съм се пообъркала, че звучи малко... неправдоподобно
![]()
П.П. Имам бойната задача да изнасиля двама китаристи на Velvet-а, в което Worthless е обещала да ми помогне![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Не обиждай рокмузиката бе, ей! Тия са пълни смешници! Дано не дойдат никога повече в България!Първоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Велвет са ебаси уродите тъпи.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Само дето пичове като Слаш и Дъф,от такава велика група като Гънс се осраха така![]()
Ти последно каква си? Метълка, рокерка или музикален помияр?Първоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
Е, да не би да са готик рок?
Е, аз до колкото знам Виле определяше стила като love metal, ама то така всеки може да си измисля стилове...Аз в никакъв случай не бих ги определила като рок![]()
Първоначално написано от Вивисекшън
da be,ei sq trugnah.. Znai6 koga 6te glasyvam za Him?? Kogat zu6nat nalumite. Lele tiq ne moga da gi turpa pove4e i ot... aide nqma da gi obijdam 4e i te vse pak nqkoga imaha ne6to svqstno
1. Вярно е, освен Слаш, Дъф и Мат, са супер тъпиПървоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
2. Не Слаш и дъф са се осрали, ако трябва да сме точни, а Аксел ги е изгонил!
exploitedteen, Евалата и аз!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Такам начи аз едно не мога да разбера - защо всички си умирате да определяте стиловете на групите и да слагате етикети?! Като ви кефи нещо слушайте си го, като не ви кефи - здраве да е!
Също така никой не ви кара на сила да гласувате или се бъркам? Темата не е кефи ли ви ХИМ за да почнете да коментирате к'ви били и що били ама неее, не може вие да пропуснете да си кажете колко са умрели и колко не ви кефят! На мен като не ми харесва нещо го игнорирам и до там, а не почвам да се правя на велика разбирачка и да обеснявам глупости!
Метълката_HIM 4 EVER това, което си прочела е супер и ако е истина би било много хубаво!![]()
HIM са просто the best, само дето мноого вероятно няма да дойдат((
Хубавата новина е, че и Еicca Toppinen и компания могат да дойдат май месец
Първоначално написано от korn___
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
ХИМ не са дъ бест. Никой не е по-дъ бест от Никсън и Кондьо.
Като не знаеш, защо говориш? Аксел Роуз не ги е изгонил. Слаш е напуснал по свое желание.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Не може да се каже, че е било по негово желание. Вярно е, че е искал да се развива, но пък проблемът е бил, че Аксел е искал да промени малко стила на бандата (както например сега Гънс не свирят в онзи стил, в които са свирили преди тва). А и едва ли щяха да го съдят за песните. Се пак едва ли искат да свирят Welcome To The Jungle с Velvet-аПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
А и, общо зето, така и никой не разбира какво се случва - пуска се някакъв слух, че Дъф и Слаш са изгонени, после, че напускат, накрая, след половин година мислене, Аксел и Слаш се разделят дружелюбно. Затова донякъде съм съгласна да приема, че си прав. Но това не става по желание на Слаш, защото той още твърди, че ако Гънс почнат да свирят рок, той ще се върне в групата. Затова си мисля, че точно Аксел е виновен да се разделят, не защото го е искал, а защото е искал бандата да се развива в по-различен стил. За МакКаган не мога да говоря със сигурност, защото за неговото махане малко се говори, но доколкото съм чела - не е било толкова приятно като със Слаш. Абе, общо зето, доста е объркано. Но просто не можеш да кажеш, че не разбирам или нещо такова!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
ъхъхъх
всъщност точно аксел е изгонил слаш и дъф, щото мое да са велики, ама са ебахти пропадналите типове (нищо лично, ма те не изтрезняват и именно тфа е дразнило аксел...) ма иначе слаш... еми той също е бил съгласен, така че тук е трудно да се прецени кой-кого
а за ХИМ да гласувам? да бе да!!! *повръща по клавиатурата*
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind