.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: HIM

Град
    В леглото на Ville Valo
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    ъхъхъх
    всъщност точно аксел е изгонил слаш и дъф, щото мое да са велики, ама са ебахти пропадналите типове (нищо лично, ма те не изтрезняват и именно тфа е дразнило аксел...) ма иначе слаш... еми той също е бил съгласен, така че тук е трудно да се прецени кой-кого
    а за ХИМ да гласувам? да бе да!!! *повръща по клавиатурата*
    Много ще ме извиняваш,но Аксел,колкото и да го харесваш,е пълен изрод и няма виновен за разпадането на групата-всички са пропаднали,а Акселчо-той не е пиел по-малко от Дъф,Слаш,Мат или Стивън(дето са го изгонили,щото се дрогирал-ква глупост-та той е 100 пъти по-добър от Мат )Та...Аксел е биел супер секси и готината си жена,която накрая го е шитнала,щото не е издържала.
    Това е,което знам аз
    With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
    With the warmth of your arms, you saved me
    Oh, I'm killing loneliness with you

Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от Метълката_HIM 4 EVER
    Бих гласувала, но по-скоро за някоя рок група. А и не ми позволява да гласувам! Хим ме кефят, но кво да ти кажа - пустата ми мания не ми позволява да искам нищо, освен рок БТВ, като се заговорихме, на кой 29 идват Velvet Revolver? Бях чула, че уж ще са гости на Helloween са в събота, но май съм се пообъркала, че звучи малко... неправдоподобно

П.П. Имам бойната задача да изнасиля двама китаристи на Velvet-а, в което Worthless е обещала да ми помогне
    Велвет са ебаси уродите тъпи.
    Само дето пичове като Слаш и Дъф,от такава велика група като Гънс се осраха така
    1. Вярно е, освен Слаш, Дъф и Мат, са супер тъпи
    2. Не Слаш и дъф са се осрали, ако трябва да сме точни, а Аксел ги е изгонил!

exploitedteen, Евалата и аз!
    Като не знаеш, защо говориш? Аксел Роуз не ги е изгонил. Слаш е напуснал по свое желание.
    Не може да се каже, че е било по негово желание. Вярно е, че е искал да се развива, но пък проблемът е бил, че Аксел е искал да промени малко стила на бандата (както например сега Гънс не свирят в онзи стил, в които са свирили преди тва). А и едва ли щяха да го съдят за песните. Се пак едва ли искат да свирят Welcome To The Jungle с Velvet-а А и, общо зето, така и никой не разбира какво се случва - пуска се някакъв слух, че Дъф и Слаш са изгонени, после, че напускат, накрая, след половин година мислене, Аксел и Слаш се разделят дружелюбно. Затова донякъде съм съгласна да приема, че си прав. Но това не става по желание на Слаш, защото той още твърди, че ако Гънс почнат да свирят рок, той ще се върне в групата. Затова си мисля, че точно Аксел е виновен да се разделят, не защото го е искал, а защото е искал бандата да се развива в по-различен стил. За МакКаган не мога да говоря със сигурност, защото за неговото махане малко се говори, но доколкото съм чела - не е било толкова приятно като със Слаш. Абе, общо зето, доста е объркано. Но просто не можеш да кажеш, че не разбирам или нещо такова!
    Чела си доста за бандата. Браво! Само мога да добавя, че съжалявам, че вече няма Guns n' Roses.

П.П. Вокалистът на Velvet Revolver е много зле.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    ъхъхъх
    всъщност точно аксел е изгонил слаш и дъф, щото мое да са велики, ама са ебахти пропадналите типове (нищо лично, ма те не изтрезняват и именно тфа е дразнило аксел...) ма иначе слаш... еми той също е бил съгласен, така че тук е трудно да се прецени кой-кого
    Не повръщане ми ....
    А и ще ми е интересно да прочета още като къф стил ще ги определите тия смешници HIM
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

ъхъхъх
    Е, ти пък! Аксел надали се е дразнел от това, че не са изтрзнявали. Той пък е бил в затвора.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    ъхъхъх
    Много ще ме извиняваш,но Аксел,колкото и да го харесваш,е пълен изрод и няма виновен за разпадането на групата-всички са пропаднали,а Акселчо-той не е пиел по-малко от Дъф,Слаш,Мат или Стивън(дето са го изгонили,щото се дрогирал-ква глупост-та той е 100 пъти по-добър от Мат )Та...Аксел е биел супер секси и готината си жена,която накрая го е шитнала,щото не е издържала.
    Това е,което знам аз
    Аксел не си пие хапчетата, бе, дете! Осъзнай се!!!

Dr. Kazimbutt, ама той е бил луд

exploitedteen, мерси!

Dr. Kazimbutt, мерси! Вярное, че съм чела много. А вокалиста верно е гей!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    аааааа, "метълке" тъпа си...
    ЕДИТ: апф, ае пил е... ма не толкова много, заради слаш и дъф са били проваляни концерти...
    а БДУ предполагам, че за стефани говориш... (дам, знам, че е бил женен за ерин...ама се вдига повече шум около стефани и за тфа мисля, че говориш за нея) а и аз да бях и аз щях да я бия, щото и тя не е толкова добричка... значи прави си изводите: мъжа й е избягал от нея, след това и аксел (който уж е ненормален, смятай за кфо чудовище стаа дума...). а тфа, че го е замеряла със столове знаеш ли? ае като дори не си си напрайла труда да прочетеш нещо за гънс кфо даваш мнения и се излагаш

БДУ: хиър тудей гоун ту хел... що БИЛ? доколкото знам още не е наред с главата :Р
    @експлойтед, мерси ))
    БДУ верно оня скот като го видя и откачам. но песните са добри... ама ако не ги беше изпял скот...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

"Метълката", къде си тръгнала да ми говориш, че Guns n' Roses са пропадналии? Те са променили стила на рока. Слушай си твоите велики "метъли" HIM, които всъщност са рокери (според тебе ) и си трай, защото само се излагаш.

Повече от фен
    Град
    ъхъхъх
    Това е,което знам аз
    1. Групата не се е разпаднала. Даже през 2002ра имаха турне! Но тва е трудно да се разбере! (от старата група бяха само Дизи Рийд и Аксел)
    2. Аксел не е изрод. Просто страда от маниакална депресия (психична болест), която го кара да полудява през пролетта и есента (на което се дължи бунта в Сейнт Луис, ако си чувала)
    3. "Акселчо", както ти го наричаш, не си пие хапчетата. Той си признав, че в началото се е дрогирал и е пил, но само тогава.
    4. Истината е, че Слаш си е обичал да си сръбва. Но той продължава да си е страхотен китарист, а и най-харесваният от групата! Аксел го е изгонил, заради това, но те още са приятели! И тва не го знам само аз! (Слаш си е оставял Поршето на магистрала с ключовете вътре, след напиване, естествено )
    5. А МакКаган се е друсал. И с право са го изгонили. Въпреки че е страшен пич
    6. Жената на Роуз случайно да е тази мръсна т*па ш*бана кучка??? Знаеш ли коя е тая? Казва се Стефани Сиймор и всъщност е модел! Тази к*чка е била психарка бе - гонила го е със столове из къщата! Съдили са се един-друг, като са се обвинявали, че са с психически увреждания! Тая к*чка викнала и Ерин Евърли (единствената жена, която някога е била женена за Роуз) в съда. И нищо не получила
    7. Мила, ще те помоля нещо - просто не говори за нещо, което не разбираш, защото не знаеш и четвърт от това, което аз знам за Гънс!

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Е, ти пък! Аксел надали се е дразнел от това, че не са изтрзнявали. Той пък е бил в затвора
    Да, бил е около 20 пъти в затвора. Даже мога да намеря една негова снимка от затвора, дето е много хубав. Но, принципно, в едно свое интервю той казва, че супер много му е било кеф (тва след излизането от затвора след бунта в Сейнт Луис, след като плаща 1000 долара, за да излезе) и много яко си е лафил с полицаите. И че за престъпленията няма значение мястото и времето

аааааа, "метълке" тъпа си...
    ЕДИТ: апф, ае пил е... ма не толкова много, заради слаш и дъф са били проваляни концерти...
    а БДУ предполагам, че за стефани говориш... (дам, знам, че е бил женен за ерин...ама се вдига повече шум около стефани и за тфа мисля, че говориш за нея) а и аз да бях и аз щях да я бия, щото и тя не е толкова добричка... значи прави си изводите: мъжа й е избягал от нея, след това и аксел (който уж е ненормален, смятай за кфо чудовище стаа дума...). а тфа, че го е замеряла със столове знаеш ли? ае като дори не си си напрайла труда да прочетеш нещо за гънс кфо даваш мнения и се излагаш
    БДУ: хиър тудей гоун ту хел... що БИЛ? доколкото знам още не е наред с главата :Р
    @експлойтед, мерси ))
    БДУ верно оня скот като го видя и откачам. но песните са добри... ама ако не ги беше изпял скот...
    Казвала ли съм ти, че те обичам :P {}{}{}{}{}{}
    А за въпроса ти - да още е луд, но пък нали се сещаш,че са е малко по-олегнал (през зимата и лятото )

И нещо към сички: АКО НЯКОЙ ПОСМЕЕ ДА ОБИДИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СТАРИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ГЪНС ЩЕ МУ ОТКЪСНА П*АТКАТА!!!!!!!!!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    бих ги обидил само и единствено заради заплахата...
    за да дойдеш...

поздравче- Paradise City
    Ххаххахахахха, абе ти се бъзикаш, но тая ако каже още нещо против тях просто ще отида и ще я счупя! Не стига, че сигурно е чувала една тяхна песен, но ми обяснява!
    Мерси за поздрава, но с тая песен по-скоро към Worthless. Мен можеш да ме поздравиш примерно с... Estranged...

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    за да дойдеш...

поздравче- Paradise City
    само заради това, че дори написа името на тази песен ще те обичам цял живот
    ъхъхъ БДУ те не само, че издадоха албум 2002, ами имат и един от 2004

Повече от фен
    Град
    за да дойдеш...

поздравче- Paradise City
    само заради това, че дори написа името на тази песен ще те обичам цял живот
    ъхъхъ БДУ те не само, че издадоха албум 2002, ами имат и един от 2004
    Chinese Democracy ли? Да, определено имаше такова нещо. А най-новата снимка на Аксел я имам - 14 януари, тая година, на събиране на КоРн А кажи, че не съм дебил А албумчето, междудругото, е якичко. Слушала съм няколко песни от него и не е зле. Особено пилотния сингъл (едноименен). Разбира се не е на нивото на Гънс от 90те, но какво да се прави. А новите двама китаристи съм се зарекла, че ще ги заколя бавно и мъчително!

exploitedteen, Евалата, пич! Estranged е най-яката песен, писана някога от господин Роуз, с най-якия и дълбок смисъл, с най-страхотни пиано и китара сола и с най-великия глас.

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Град
    SF
    ne haresvam him,ne haresvam toq fagg deto im e frontmen,ne haresvam poslaniqta v tekstovete im,ne haresvam selta6kata kauboiska 6apka na kitarista im,ne haresvam interpretaciqta im na oburnata pentagrama.ne haresvam faktut,4e 80% ot fenovete na HIM ne znaqt kakvo zna4i abriviaturata na grupata,a polovinata ot tqh dori ne znaqt 4e tova E abriviatura.Ne haresvam i tova,4e sa vzeli ime,koeto podhojda na dosta po-brutalni muzikanti,koito biha mogli naistina da pravqt metul,a ne nqkakva ligava parodiq.

Град
    in my world of broken dreams and lost hopes
    И за какво толкова спорите?!? Или ще дойдат ХИМ, или не!Ако-да, който иска да им ходи на концерт, да ходи! Който не ги харесва- няма да се завлече до техния концерт!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    абе Хим да си готик метъл ве..
    рок били...дръшки!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    абе Хим да си готик метъл ве..
    рок били...дръшки!
    да, и рок не са лигав поп с китари. е тфа са
    а хим ако са готик метъл... лелееее
    СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ
    СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ
    СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ

Мега фен
    "Gothic metal" е измислено понятие. Готикът не е метъл и не мисля, че има симбиоза между двете. А "Хим" не са готик, не са и метъл.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Gothic metal" е измислено понятие. Готикът не е метъл и не мисля, че има симбиоза между двете. А "Хим" не са готик, не са и метъл.
    бе остави ги, глей, че повечето си мислят, че всичко, що носи тежък грим, в клиповете няма много наличие на светлина и всичко това е много готик... => такива групи са "готик метъл". злета...
    метъла няя нищо общо с готикът... не можете ли да го осъзнаете? ма не, дай ше се прайм на интересни...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Бе вие пък много разбирате..
    Lacuna Coil , Moonspell кфо са..
    тва е точно готик метъл..
    ай не се прайте ся тука на мноо големите
    разбирачи пред малките деца

Повече от фен
    Град
    да да, добре... готик метъл са, ша знайш... колкото и любимите ти еванесънс са готик...
    бе заблуждавай се

Мега фен
    Да...Найтуиш също са "готик метал"...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    да да, добре... готик метъл са, ша знайш... колкото и любимите ти еванесънс са готик...
    бе заблуждавай се
    Еванесънс не са ми любими на мен са ми Мърдър долс

Повече от фен
    Град
    бе заблуждавай се
    Еванесънс не са ми любими на мен са ми Мърдър долс
    ако ти бяха толкова любими щеше да знаеш, че не се пише мърдър долс а мърдърдолс

Голям фен
    Град
    SF
    Tedka-Medka malko ne sa ti doiz4isteni ponqtiqta...ako HIM sa gotic samo 6toto na onova hilavo pedal4e feisa mu e po-bql ot zadnika na eskimos to alice cooper trqbva da e nai-brutalniq noisemetal/grindcore psihopat 6toto kulca kukli po koncertite si...
    His Infernal Majesty nito sa gotic,nito sa metul,na men sa mi na edno nivo s razni revlivi teksaski reinjuri ala nickelback

Град
    in my world of broken dreams and lost hopes
    бе заблуждавай се
    И кво им е неготическото на Lacuna Coil ...?!?

еми HIM са много готини ... аз лично си умирам за финландци ... и btw Nightwish са power metal

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си