.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Podarak za 1 godina vrazka

S priqtelkata mi savsem skoro pravim 1 godina i mi trqbvat nqkakvi idei za podarak, no ne trevialnite - belio, cvetq, vecherq, igrachki i tn. Iskam da i podarq neshto po-interesno, ekscentrichno i zapomnqshto se. Tq obicha prirodata i razni prirodosaobrazni neshta, no nqmam ideq kakvo da i kupq. Ako moje daite nqkakvi predlojeniq! Predvaritelno mersi za pomoshtta!
    FORZA JUVE !!!
    SAMO CSKA

Супер фен
    Dosega kakvo si i podarqval? I do kolko pari misli6 da e podaruka

Dosega sam i podarqval samo obichainite podaraci - tova koeto izbroih i oshte drugi, no tozi pat e po-specialno. Parite nqmat mnogo znachenie, vie davaite idei
    FORZA JUVE !!!
    SAMO CSKA

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    emi moje da q hvane6 i da q zavede6 nqkude na tozi den, kudeto smqta6, 4e 6te i e priqtno i da prekarate tam celiq den ( puk moje i no6ta ) e tova 6te e stra6en spomen, puk i 6te bude originalno, a ako iska6 da i kupi6 ne6to moje da i podari6 nqkoq va6a snimka v gotina ram4ica- tva su6to e mnogo sladko za podaruk :P nadqvam se da sum ti pomognala po nqkuv na4in
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Фен
    Град
    Burgas
    ogromen pqsa4en 4asovnik po pora4ka, koito da izti4a za to4no edna godina ;]]]
    Hoy volv

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Подари й обзаведен апартамент със пералния и миялна машина и й кажи "поне ако ще се женим да не ми переш чорапите на ръка"

Или може би телефон за да сте по-близки един до друг

А сигурно ще е най-доволна от една целувка придружена "тази година беше най-хубавата в живота ми"
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    BI TRQBVALO DA ZNAE6 KUDE JIVEE.AKO NQKUKSI MOJE6 DA VLEZE6 V TQH BEZ TQ DA ZNAE I DA OPSIPE6 CELIQ POT SLISTA OT ROZI I DA Q IZNENADA6 V GRUP I DA I 4ESTITI6 GO6NINATA I POSLE DA PREKARATE NQKUDE VE4ERTA SAMO VIE DVAMATA 6TE E STRAHOTNO.TOVA NQMA DA MOJE DA GO ZABRAVI.
    vqrvaj za da vidish!!!

Град
    Sofiq Grad
    Eto ti ne6to hitro Zapi6i se s kamera (tvoq ili na priqtel) i po4ni da redi6 nejni slova da i kaje6 kak tazi edna godina za teb e prekarana s mnogo lubov i t.n..Podnesi buket ot 4erveni rozi panelka na K**A i nema da ima6 problemi v jivota
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

Mersi za predlojeniqta! Nqkakvi drugi idei?
    FORZA JUVE !!!
    SAMO CSKA

Фен
    Град
    върху облаците;)
    идеята с пясъчния часовник е много оргинална :P ако бях на твое място...но все пак ти си знаеш най добреа иначе букет от 365 рози също ще е много якосамо маи прекалих малко
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Цитирай Първоначално написано от air_soul
    ogromen pqsa4en 4asovnik po pora4ka, koito da izti4a za to4no edna godina ;]]]
    това ще е жестоко ама не е хубаво да се подарява часовник

Град
    Selo Minzuharowo
    hubawo biju bi swurshilo chudesna rabota,naprimer prusten ili sindjirche,a zashto ne da sachetaesh i dwete.towa slojeno w kutiika,deto e kato roza,zaedno s buket ot rozi shte bude mn dobro !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

WAI WAI WAI OGROMEN AWATAR !! ! ! : ]]]]]

Повече от фен
    Град
    ямбол
    моята идея е да купиш една пубава къртина с приридни пеийзажи и да слижиш отсрани едно ваша снимка.а на гърба да непиши накакво стихче.
    също и един пръстен във пубава кутиика и 3рози/365/ и на всяка по една картичка с желания.

aaaaaaaaa
    Guest
    nie s moq priqtel predi nqkolko sedmici napravihme edna godina i mu podarih srebaren lanec s imeto mi napisano otgore a datata otdolu.mnogo se zaradva))

Фен
    Град
    Plovidv
    shtom obicha prirodata moe da i podarish nqkvo jivotno q kuche,q kotka, moe ribki f akvarium det e obzaveden huavo i sled tva trivialnite cvetq i razhodki i t.n. ili pa ako nq e strah i kupi ena iguana i edin golqm akvarium vutre s nqkvi druvcheta gluposti. ili pa prosto nqkvo ogromno plusheno surce.ama kat iam predvid ogromno . 2 metra visoko primerno i da nemoe da te vidi kato go fane spor nqma che tva nqma da go zabravi ae kat reshish kvo da zimash drasni.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си